Качване на мускулна маса

12.07.13
23:11

Здравейте, на 15 години съм, висок съм 182-3см, и тежа около 65 кг..
Запитването ми тук е, дали ще кача маса с т.н ДопелХерц . Попринцип реших, че ако си взема тва нещо ще ям повече, ще тренирам повече, и ще си пия капсулите както трябва, просто дали е добра тази хранителна добавка, и дали ще кача маса от нея, защото не искам да се занимавам с креатин или аминокиселини.
Тренирам само на лостове, не пипам лежанка или тежести!
Линк към ДопелХерца който искам да използвам - ДопелХерц
И също така да попитам кой е точния ДопелХерц, защото един е за ставите, друг за сърцето, изобщо са много видове!
???

Темата беше редактирана от Малин Донкин на 12.07.13 23:21.

12.07.13
23:13

Не.

12.07.13
23:29

От избрания от мен ДопелХерц ли НЕ? Защото са много видове..

12.07.13
23:30

От нито един.

12.07.13
23:34

Можете ли да ми обясните защо? Имам приятел който ми каза за този ДопелХерц, че за 10 дена е качил около 2-3 кг. Каза ми също че в него се съдържат витамините които са нужни на организма всеки ден, и през целия ден се разграждат? Защо не според вас?

13.07.13
00:33

Защото това е рибено масло. Ако не знаеш какво е рибено масло, прочети. И от кога от витамини се качва мускулна маса? :D
Няма да седна да ти обяснявам елементарни неща. Имаш цял сайт и форум, в който си пише всичко, сядай да четеш. Не може всичко на готово.
Без достатъчно храна и подходящи тренировки, мускулна маса няма да качиш, без значение какви добавки пиеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1