13.03.09
14:28
някой пробвал ли го е ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.07.13 10:37.
Да, преди 2 години може би. Протеин като протеин, нищо особено и в никакъв случай не е лош избор. Ако0 не ме лъже паметта имаше някакви излседвания по-рано на Диматайз, които показаха някой разминавания...
дам ,малко се замислих дали да го взема
50 на 50 са мненията в американския форум
Септември миналата година изпих 1 кутия от 5 паунда от въпросния протеин и определено не ми хареса.На вкус е много зле, на разтворимост горе долу става.Лиюно мое мнение е че има и по добри предложения.
Портокалът ми хареса като вкус преди време, но изследванията в Америка ме разочароваха...
Здравейте! Искам да Ви помоля за помощ с избора на протеин. Спрял съм се на тези двата като въпроса ми е дали AMIX-а е по-добър заради аминокиселинния профил или DYMATIZE заради малко по-високото си съдържание на протеин.. :)
15.07.13
17:18
Нищо особено не е, а и бях чул за някакви излседвания на протеините им и това което пише въобще не съответства на реалността.
Пил съм го преди 4-5 години и вкусът (ванилия) въобще не ми хареса. Иначе като суровина е стандартен бленд от изолат и концентрат, което в днешно време е най-често срещаното, така че не е нищо специално. Според мен потърси по-изгоден вариант, защото това си е просто един обикновен суроватъчен протеин.