13.07.13
14:28
Алергия какво може да се направи за да се спре има ли начин да се разбере от какво е и защо я има
Темата беше редактирана от Tinka Metodieva на 13.07.13 14:40.
13.07.13
14:41
Първо,не съм убедена,че това е правилния раздел за тоя въпрос и второ - това е питане от сорта на...”Колко струва един Опел?”.
Сподели как се проявява,почети из форума,почети из Google,консултирай се с лекар,за да ти отговори на въпросите защо и от какво я има - правят се тестове.За лечението мисля,че можеш да се поинтересуваш от методи,изключващи лекарства,ако състоянието ти го позволява,разбира се.
На така зададен въпрос,свързан със здравето,никой няма да може и няма да иска да ти отговори.
:)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.07.13 14:44.
Има лекари, казват се АЛЕРГОЛОЗИ, тях трябва да попиташ, вместо да пускаш теми където и да било. Алергиите се откриват с кожни(подкожни) и/или кръвни тестове.
13.07.13
16:26
Доколкото съм запознат тези “тестове”,не са много евтини.
казано от Свободомил Затворов на 13.07.13, 16:26:
Доколкото съм запознат тези “тестове”,не са много евтини.
Ми да си къта паричките в дюшека и да си киха тогава!
Доколкото знам, почти всички алергии са породени от начина на живот, т.е. никой не се ражда с тях, а си ги заработваме.
Консултацията с лекар ще ти даде насоки, чрез които може да резизираш хранителните си навици, средата в която живееш, както и някои ежедневни дребни неща, на коиот обикновено не би обърнала внимание.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.07.13 22:19.
Доколкото знам, почти всички алергии са породени от начина на живот, т.е. никой не се ражда с тях, а си ги заработваме.
Можеш ли да ми препоръчаш някоя статия по въпроса, за да я изпратя на едно момченце, на което от доста време се опитвам да му го обясня :)
Там е работата, че единственото доказателство, с което разполагам, съм аз самата. С положителната промяна на начина ми на живот си замина и алергията ми... Но явно за него това не едостатъчно и искам да го обстрелвам с възможно най-много доказателства :D