09.10.05
23:29
значи искам да попитам кфи са страничните ефекти на метана
спира ли се разтежа от него и дали излизат пъпки ??
тфа ме интересува наи много таи като искам да кача маса за през зимата пак и да ми излезе по ефтино ??
кфо ще препочъчате ?
10.10.05
11:38
Здравей! Ами какво да ти кажа, по принцип метана си има странични ефекти,но те се проявяват най - вече ако прекалиш с дневната доза. Значи ако ти е за пръв или втори път според мен един 7 седмичен цикъл ще ти е предостатъчен, като според мен не трябва да превишаваш повече от 25- 30 мг. на ден/5-6 хапчета/. Иначе за акне възможно е , но при такива дози силно се съмнявам. Аз лятото бях само на метан близо 8 седмици и спазвах стриктна диета и качих близо 8 кг. ,а бе в края на цикъла бях стигнал до 81-2 кг,а по принцип бях 74-75.Но метана задържа много вода в мускулите и от там се появява илюзията, че много ти растат.Иначе дава много сила и затова се възстановяваш и перфектно. След като го спреш е хубаво да продължиш на трибестан + амино + креатин, ако искаш да задържиш по-голяма част от натрупаната маса , защото аз като свърших с метана не си взех нищо след това и след 10ина дни се разболях и за два дни с температура около 38,5 градуса смъкнах около 6 кг , което никак не е нормално...Но това си беше моя грешка:)
Успех и дано мнението ми ти помогне да направиш правилния избор!:)
П.П. Иначе ориентировъчно ти казвам , цената на 100 таблетки метан / една кутийка/ е около 25 лв.Ментета мисля,че почти няма ,защото това е евтин продукт.
10.10.05
15:30
много ти блягодаря за мнението напално ми е достатачно
мисля да изчакам един месец два и да направа един цикъл
11.10.05
23:47
Радвам се , че ти върши работа мнението ми,ако имаш някакви други въпроси относно метана,питай! А иначе с какъв стаж си ти, че си решил да вземаш метан?
Успех!
11.10.05
23:59
още не съм решил да взимам стажа ми е вече 2 год