Мазно в областта на Semimembranosus

Здравейте фитнесджии, обръщам се към вас, понеже не съм сигурен какво точно да предприема . Нека да започнем така:
Преди време си бях едър (2 години), не дебел, но мазен и едър, имах изключително дебели крака, коремче, гърди, абе ясно ви е, но се хванах здравата и от 98 ги направих 84-85кг. Стегнах гърдите, изчистих корема (имам плочки вече) напомпах ръката и така, но не обръщах внимание на тези крака. Не знам, но може би поради факта, че като малък (а и сега също) карах адски много колело, бягах, абе като всяко дете, краката ми точно над коляното са стегнати с добър релеф, (особено след отслабването) но, отивайки нагоре към дупето, работата става лоша. И именно това ми е проблема (единствения). Точно в областта под и навън дупето (и от двете страни ...) има, (останали ? ) мазни ‘’неща’’ които са много странни на фона на целия крак, отдолу слаб и стегнат, нагоре ставащ изведнъж закръглен. http://prikachi.com/images.php?images/436/6324436U.jpg тази област. работата е някаква такава (в момента не е толкова зле, просто дънките бяха гадни, но да добиете представа за какво говоря)
http://prikachi.com/images.php?images/460/6324460X.jpg , при положение че отпред са ето така http://prikachi.com/images.php?images/465/6324465V.jpg , като цяло дупето ми си е нормално мъжко дупе, от него не се оплаквам, просто тея неща под него някак си се сливат с него .... На 18 години съм, 186 см, 84-85 кг, ходя на фитнес 4 дена седмично (тренирам от 6 месеца, но преди това съм ходил на лостове 2 години), (през останалото време лостове) правя кардио на всеки 3 дена (1 почивка) по 5-6 км., водя активен начин на живот, редовно играем футбол, разхождаме се, плаж, плуване. Не спазвам строг хранителен режим, но не ям, сладко, хляб, не пия газирани напитки, алкохол (е от време на време :P ) не пуша. Няма да имам проблем да сваля няколко килограма, но не знам дали ще сваля от крака, а не от някъде другаде, а изобщо не ми се губи мускулна маса, понеже свалянето е, приемаш по-малко калории отколкото изразходваш (най-просто казано) а при сваляне се губи и мускулна маса. Правя крака от скоро, но това не е мускул, че да се стегне, а е мазнини и за това не знам какво точно да направя.
Изключително гадно е, всичко друго да ти е наред и само едно нещо да разваля цялата картинка, вземам си дънки, 1 размер по-малки че да се впиват в ... гъза ми, че да прибират тея неща, трудно се намират дрехи които да стоят добре, абе кофти е ;/ .
Съжалявам ако вече темата е била коментирана (не намерих нещо такова ) или ако въпроса е глупав или не казвам/давам достатъчно информация . Ако може не ме хранете много, че се отчаях вече. Ако има нещо неясно, питайте ме, ще отговоря на всичко :)

Поздрави Ачо .

12.07.13
18:03

Клекове и тяга с изправени крака.

12.07.13
18:12

Само че клякай до долу.

Да, но няма ли и гъза да ‘’порасне’’ така ?!

12.07.13
21:39

И какво като порасне? Нали ще е мускул.

По принцип, не искам дупето ми да става много голямо. А и някакви други варианти, нещо допълнително :)

13.07.13
18:23

Да си видял на някой да му е пораснал гъза от упражнения?

Мнението беше редактирано от pe6о на 13.07.13 18:23.

13.07.13
18:26

Странно ми е мъж да нарича задника си дупе. Жените имат дупета, мъжете - задници :D (това е, ако не щеш да използваш думата “гъз”)...

13.07.13
18:28

аз не виждам проблем в краката ти :)

До пешо, ами да виждал съм, едно момче се хвана здраво с клековете и ГЪЗА му (да удовлетворя другия Пешо :Д ) стана бая голям и издаден назад.
Julsa, проблема е там, че поради това ‘’мазно’’ бедрото прекалено много сле слива със задника, и изглежда хем грозно, хем стои дебело, ето от 1вата снимка се вижда.

14.07.13
02:15

казано от pesho vasilev на 13.07.13, 18:23:

Да си видял на някой да му е пораснал гъза от упражнения?

Eстествено, че расте, като всеки друг мускул.
Проблема обаче не е мускула, а мазнините, които го покриват.

14.07.13
07:21

казано от Ангел Ангелов на 14.07.13, 01:46:

До пешо, ами да виждал съм, едно момче се хвана здраво с клековете и ГЪЗА му (да удовлетворя другия Пешо :Д ) стана бая голям и издаден назад.
Julsa, проблема е там, че поради това ‘’мазно’’ бедрото прекалено много сле слива със задника, и изглежда хем грозно, хем стои дебело, ето от 1вата снимка се вижда.

Щом е мазнина,без диета няма как да го промениш :)
Другия вариант е да започнеш да клякаш,за да ти порастне д-то и като щръкне назад, няма да изглежда слято и грозно :)

Именно за това питах, понеже от диетата няма как да сваля само то мазно, а ще се свали и от ръка, гръб ...
1 път на седмица ли да ги правя или да наблегна по-сериозно ?

15.07.13
08:12

Прочети за соматотиповете и според това какът тип си, определи как и колко често ще ги тренираш. На мен ми приличаш на мезоморф,но не мога да съм категорична. Мезоморфът се възстановява сравнително бързо ;)
СПоред мен две трен седмично-една тежка и една лека ще ти свършат работа.Добави спринтове два пъти седмично,интервални.
Ако диетата ти е бетон,ще свалиш мазно почти без мускул.
Все пак мисля,че трябва да дадеш снимка без дънки,за да се види кое точно не харесваш.

Съжалявам, че оставих темата, но летния грип ме хвана .... и не ми беше много много, до каквото и да било, утре ще кача всичко от което се оплаквам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1