Моля да ми бъде оказа малка помощ

14.07.13
16:01

Здравейте! Прочетох много статии и реших да си направа регистрация!Аз тренирам от около година , но заради работата не е много често , но все пак си имам тренировки! Проблема ми е че леко наедрях и реших да сваля няколко кила - получава се , но имам един много дразнещ проблем .... значи свалям кила , но вичко се трупа на гърдите.Дано ме разберете навсякъде по тялото свалям килограми , но само на гърдите не мога.От тренировките , които правих съм стегнал гърдите на допир , но външно са леко увиснали и това ми е проблема (дано правилно съм го обяснил). А и когато ям ( нещо , което не е мазно , а полезно ) отново трупам само на гърдите.
Това е моя проблем.Благодаря предварително!

14.07.13
16:32

Може би ще бъде по-полезно, ако кажеш как се храниш и как тренираш.

14.07.13
17:55

Ами за тренировките - тренирам 2на2 (2дни почивам , 2дни тренирам ) ...такава ми е работата , а за храната точно не мога да кажа , но гледам да избягвам безалкохолни , тестени , мазни и т.н. ... предимно се храня с риба , яйца , черен хляб , салати .... Тичам през 2та почивни дни , също и футбол. Не се сещам друго!

18.07.13
16:51

Извинявам се ако е спам , но дали ще има отговор скоро от някой , че много време се мина...

18.07.13
18:56

Орелефи се и ще се изчистят, явно имаш още мазнини за сваляне. Какъв отговор очакваш?
Може би е хормонално, че трупаш там. Или имаш и гинекомастия и не е зле да се прегледаш. На колко години си?

Мнението беше редактирано от Петко К на 18.07.13 18:56.

19.07.13
00:25

На 21 години съм! Ами не мисля , че това е нормално и за това очаквах отговор от тук .... извинявам се ако има нещо!

19.07.13
00:43

Явно други нямат такъв проблем, или не са разбрали за какво точно говориш. То и за не разбрах съвсем.
Според мен просто не си изчистил още, или генетично си предразположен да трупаш повече мазнини там, затова така ти изглежда.
Като изчистиш мазнините до по-ниско ниво (т.е., да се покажат плочки, фибри и вени), ще се оправят и гърдите. Освен ако нямаш гинекомастия.

19.07.13
01:01

Благодаря ... Ами аз четох за гинекомастия и след всичко което прочетох мисля , че го имам...

Мнението беше редактирано от К. Б. на 19.07.13 01:01.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1