22.06.04
20:10
Здравйте. В крайна сметка и аз реших да драсна някой друг ред и да ви попитам разни работи :)
Та да минем към въпроса. Значи аз сум 173 см. висок и тежа 80 кг. По мен има бая мазнина, която бих искал по някакъв начин да сваля, но не знам точно как. Тренирам от около година, и през това време съм пил аминокиселини и протеини, но резултатът беше минимален в отношение на натрупването на мускулна маса. Искам да ви попитам какво ще е добре да пия според вас (става въпрос за протеини, аминокиселини, карнитин и глутамин) и евентуално да ми кажете нещо за релеф, за сваляне на мазнините.
Предварително ви благодаря и се извинявам за невежеството което блика от мен по тези въпроси :wink:
Разрови се из форума има адски много инфо.
Неможе да пишеме нон-стоп едно и също :(
22.06.04
21:41
охх и аз се изморих :cry: !
Заеби (извинявам се за грубия език) суплементите, а започни да се храниш като хората и няма да закъснеят резултатите! Ако мислиш, че хранителния ти режим е добър, то си вземи суроватъчен протеин и глюкоза за след тренировка!
Ако искаш да чистиш пий ено кафе и си вземи Л-карнитин сутрин рано и върви да бягаш! След бягане си изпий аминокиселините или суроватъчния протеин (каквото имаш) и след 1 час хапни! Намали въглехидратите и забрави за въглехидрати след 18 часа, а за разни сладкиши, вафли, сладолед... не си и помисляй!
Чети старите теми във форума - има много полезни неща!
22.06.04
22:05
10x много :)
Аз бих казал още нещо:
Ставаш сутрин , пиеш един зелен чай , пиеш едно кафе , изяждаш един грейпфрут и след това зимаш л-карнитин.Отиваш да бягаш и след това взимаш аминокиселини или протеин!Като цяло яж много грейпфрут , пии много кафе и зелен чай и яж лимони!
22.06.04
23:16
хммм, аве пробата му е майката :)
edno NVD i L Carnitine…spored men…
vij vce pak vsihckite temi za dobavkite tyi kato tolkova mnogo s izpisa..
23.06.04
00:44
vanisher 10x man :)