Изкушенията не са оправдание. Всички (почти) се сблъскват с това. Къде заради деца, къде заради съквартиранти, къде заради не знам си какво. Аз съм живяла до момента с около 15 различни души, без дори да включвам роднини и близки. Ами нито един никога не е бил на режим, още по-малко да се е съобразявал да не яде нещо си на стола до мен. Или да не седят шоколади и чипсове из апартамента на всевъзможни места. И в момента изобщо (ама изооообщо) не ми пречи и дори не ми прави впечатление кой какво яде, без значение колко често, кога, дали го обичам или не и т.н. Таа...отново първото ми изречение.
15.07.13
09:27
Ооо определено не са оправдания, и аз съм така със съжителствата, и колегите. В офиса постоянно се носят сладки работи, торти, почерпки, почти не минава ден, в който някои доволен клиент да не донесе нещо. Но това не ми е вече никакъв проблем, ама като ида при мама и тати е друго :D
Иначе уикенда мина добре, определено. Храната, ми беше кис. мляко, мюсли риба, свинско филе на скара, тиквички (пържени и на скара), домати, краставица, сирена. И само едната сутрин хапнах 3 малки палачинки с мед. Тъй че смея да твърдя, че много добре се справих. ;)
Тия дни мисля да наблегна повече на плодове, домати и краставици, че нещо имам проблеми със стомаха, а и да се разтоваря малко. Не знам дали е добра идея, ама може да пробвам :)