15.07.13
13:06
Здравейте, взех си ето този Л-Карнитин Carni-X 1000. Вчера почнах да го пия. Сутрин пия в 8:00 веднага след ставане и към 8:30 правя лека кардио тренировка. Следващата доза я пия 45-60 мин преди тренировка и третата я пия 60 мин след като съм започнал тренировката. Тренировките ми са по 2 часа и въпроса ми е да го пия ли така или да приемам само първата и втората доза, тъй като е доста силен.
15.07.13
13:19
Много сложна организация, а и не е ясно кога, какво и как тренираш. За L-карнитин сме говорили много, едва ли можем да добавим нещо ново. Общо взето дневният прием трябва да е около 5-6 g. Това количество можеш да го разделиш и на 2 части - сутрин и преди тренировка следобед. Не съм уверен, че по-чест прием ще доведе до по-добри резултати. В този ред на мисли резултатите често са доста относителни.
15.07.13
13:33
казано от Кольо Пияндето на 15.07.13, 13:19:
Много сложна организация, а и не е ясно кога, какво и как тренираш. За L-карнитин сме говорили много, едва ли можем да добавим нещо ново. Общо взето дневният прием трябва да е около 5-6 g. Това количество можеш да го разделиш и на 2 части - сутрин и преди тренировка следобед. Не съм уверен, че по-чест прием ще доведе до по-добри резултати. В този ред на мисли резултатите често са доста относителни.
Започвам тренировка в 16:00-16:30 и понякога тренирам до 19:00. Започвам с скачане на въже загряване и малко стречинг. Правя набирания кофи лицеви с допълнителни кг и упражнения в стила на уличния фитнес. Като свърша с тренировката ходя да бягам като редувам темпото. Ходене - лек крос - бърз крос - ходене - спринт това го въртя 3 пъти след това пак ходене - лек крос - ходене - бърз крос - ходене - спринт и така изкарвам до край бягам около 4-5 км. Пазя и доста строг хранителен режим. Правя въглехидратни ротации. Ям под час, спа около 8-9 часа. Общо взето това е.