OxyElite Pro за 16-годишен?

15.07.13
23:09

На 16 години съм 79 килограма,тренирам от 8 месеца.Тренирам 4 пъти седмично.Искам да се поизчистя малко,да сваля към 6-7 клилограма и се насочих към оксито.Та въпросът ми е има ли проблем да го взимам понеже нямам 18,защото прочетох из интернет,че не е хубаво,но прочетох и че няма проблем.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.07.13 12:30.

16.07.13
10:19

Оксито беше спряно последно, сигурен ли си, че изобщо може да го намериш?

Мисля, че нямаш нужда от бърнър все още. И не се препоръчва на под 18, заради енергетици и т.н, към които се предполага, че още си силно чувствителен.

Мнението беше редактирано от ivetass на 16.07.13 10:20.

16.07.13
11:36

Да сигурен съм,че мога.А защо е било спряно ? Благодаря предварително.

Мнението беше редактирано от Borislav Georgiev на 16.07.13 11:37.

казано от Borislav Georgiev на 16.07.13, 11:36:

А защо е било спряно ?

Заради съставка (стимулант на нервната система), попаднала в забранения списък на WADA.

16.07.13
11:51

Кога и къде е спряно окси-то? Факт е, че промениха състава (няколко пъти), но лично аз нямам информация да е било спирано някога.

16.07.13
11:52

Кольо ,а твоето мнение по въпроса за годините какво е ?

16.07.13
12:01

Oxy на 16 - НЕ ! Това не е вълшебно хапче и съм убеден, че дори нямаш представа с какво се захващаш. На тези години най-много някой липотропен фетбърнър или Ацетил Л-карнитин.

17.07.13
01:44

Много добре знам,че не е магическо хапче по простата причина ,че такова няма.И какво имаш предвит ,че изобщо незнам с какво се захващам ?

Не съм съвсем точен за този продукт, Valdis е прав - формулата е променяна, изчезна първоначалният й вариант. Не следя този клас добавки много-много... Не мисля, че в този случай е оправдано приемането на фет-бърнър, включително и заради възрастта.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.13 07:48.

19.07.13
17:31

казано от Borislav Georgiev на 17.07.13, 01:44:

Много добре знам,че не е магическо хапче по простата причина ,че такова няма.И какво имаш предвит ,че изобщо незнам с какво се захващам ?

Старата формула (тази която работеше) съдържаше съставка, която имаше действие подобно на амфетамина. Мислиш ли че е подходящо за някой на твоята възраст да приема такъв тип субстанции ?

20.07.13
18:24

Благодаря за отговора.Значи новата формула не работи ?

06.04.14
07:18

Тренираш в училище ?
Най-удачния прием на подобни продукти е сутрин и 30-40 минути преди физическа , активност, като акцентираш на дозата преди тренировка. Ако тренираш всеки ден, аз лично бих пропуснал приема сутрин и бих пил доволна доза само преди тренировката. Така по-трудно ще изградя толеранс към активните съставки и общо взето ще го пия, когато имам най-голяма нужда от това нещо да стресне метаболизма и калорийния разход.

здравейте искам да попитам kak да  приемам oxyelite pro ,тъй като ставам рано за училище около 6:40,7:00 трябва да съм тръгнал и се чудя как да приемам oxyelite pro. ставам пия 1 капсула и ям след 20 минути тръгвам .тренировката ми е в 10:30-11:00 и после след 5 часа пак пия една капсула  .така става ли ? или да го пия 1 час преди трен?

06.04.14
17:44

казано от Borislav Georgiev на 15.07.13, 23:09:

На 16 години съм 79 килограма,тренирам от 8 месеца.Тренирам 4 пъти седмично.Искам да се поизчистя малко,да сваля към 6-7 клилограма и се насочих към оксито.Та въпросът ми е има ли проблем да го взимам понеже нямам 18,защото прочетох из интернет,че не е хубаво,но прочетох и че няма проблем.

А замислял ли си се за някакъв режим на хранене? Или прочете за Oxy и реши, че с него ще си оправиш проблема?
Според мен трябва първо да си изградиш правилни хранителни навици, да повишиш физическата си активност и ако нещата не се случват толкова бързо, да се ориентираш към някой фет бърнър, който да ускори топенето на мазнини. Съветвам те и да се ориентираш към продукт без наличието на стимуланти, защото при подрастващ организъм не мисля, че са удачни. Amix имат изцяло липотропен продукт, които ще ти излезе и по-евтин даже.

храненето ми е на ред,затова не пиша за него.Ще дам пример:закуска 50-60 грама овесени ядки с ленено семе  една ч.л  и кисело мляко ,обяд риба или др месо вечеря пак месо със някой салатка :D   .Ако си купя някой сладолед да изям и ям ,тесто и газирано съм спрял,но не мога да спра сладкото поне една две вафли на 3 4 дена си позволявам .Гледам да съм на НВД,но мисля да пробвам ВМ-НВД да видя как ще ми се отрази . Не тренирам в училище просто уча в спортно училище а там часовете са: почвам 08:00 свършвам в 10:10 третия час после до 14:00 съм свободен и ходя на фитнес и после от 14:00 до 16:10 пак часове и после пак има тренировка по борба но аз не ходя защото много ми идва .Оксито си го купих вече значи да го пия едно след ставане и две преди трен  .след тренировки пия бца

Мнението беше редактирано от Джон Сноу на 11.04.14 01:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1