Амино киселини

12.10.05
10:38

Гледам, че на опаковката пише по 6 на ден при хора с тежки физически натоварвания.
Аз по колко трябва да пия като не тренирам толкова тежко.
Малко бягам и лицеви опори...не всеки ден.

12.10.05
13:05

Ами виж.И по 6 да пиеш не очакваи кои знае какво.според мене тва и минимума.Пак зависи и от телослойението ти,дали за 1ви път пиеш и т.н.Аз винаги съм пиел двойно на това което пише.Ама сигурно искаш и да спестиш и някои лев(то кой не иска).Абе пий ж треноровъчни дни по 8 а в нетренировъчни по 6.И още нещо-не очаквай че от аминото ще си набавиш нуйния белтък.Съмнявам се че каквито и амино да си си взел едва ли една таблетка съдържа повече от 2-3 гр белтък мах :) Аз лично не съм приженик на аминокиселините,но то всеки си знае за себе си

12.10.05
15:10

Аз не толкова да си набавя белтъци, ами защото не мога да се храня пълноценно. През деня съм на училище, след това 9 часа на работа в офиса до 1, докато се прибера става 2, лягам и сутринта пак......
Нещо ми тежи. Уморен съм и за това, не че очаквам някакви големи резултати.
Може би и нещо с жен-шен ми трябва.

12.10.05
21:55

Според мене трябва да си вземеш втамини и минерали да се чувстваш по-жизнен.Незнам колко за това ше ти помогнат аминокиселините,но най-малкото няма да ти навредят.

12.10.05
21:56

Според мене трябва да си вземеш втамини и минерали да се чувстваш по-жизнен.Незнам колко за това ше ти помогнат аминокиселините,но най-малкото няма да ти навредят.

13.10.05
10:36

Благодаря.

13.10.05
19:30

Според мен в твоя конкретен случай от тези аминокиселини надали ще видиш какъвто и да е ефект. Но опитай и кажи как е :)

AR

16.10.05
07:54

Пробвай с протеиновите вафлички според мен ще ти свършат по добра работа от колкото амино киселините в твоя случей.Амино киселините ги пий около тренировка аз така правя.През деня карам на протеини а преди и задължитено след тренировка взимам амино киселини(това е моя начин).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1