12.10.05
10:38
Гледам, че на опаковката пише по 6 на ден при хора с тежки физически натоварвания.
Аз по колко трябва да пия като не тренирам толкова тежко.
Малко бягам и лицеви опори...не всеки ден.
Ами виж.И по 6 да пиеш не очакваи кои знае какво.според мене тва и минимума.Пак зависи и от телослойението ти,дали за 1ви път пиеш и т.н.Аз винаги съм пиел двойно на това което пише.Ама сигурно искаш и да спестиш и някои лев(то кой не иска).Абе пий ж треноровъчни дни по 8 а в нетренировъчни по 6.И още нещо-не очаквай че от аминото ще си набавиш нуйния белтък.Съмнявам се че каквито и амино да си си взел едва ли една таблетка съдържа повече от 2-3 гр белтък мах :) Аз лично не съм приженик на аминокиселините,но то всеки си знае за себе си
Аз не толкова да си набавя белтъци, ами защото не мога да се храня пълноценно. През деня съм на училище, след това 9 часа на работа в офиса до 1, докато се прибера става 2, лягам и сутринта пак......
Нещо ми тежи. Уморен съм и за това, не че очаквам някакви големи резултати.
Може би и нещо с жен-шен ми трябва.
Според мене трябва да си вземеш втамини и минерали да се чувстваш по-жизнен.Незнам колко за това ше ти помогнат аминокиселините,но най-малкото няма да ти навредят.
Според мене трябва да си вземеш втамини и минерали да се чувстваш по-жизнен.Незнам колко за това ше ти помогнат аминокиселините,но най-малкото няма да ти навредят.
Според мен в твоя конкретен случай от тези аминокиселини надали ще видиш какъвто и да е ефект. Но опитай и кажи как е :)
16.10.05
07:54
Пробвай с протеиновите вафлички според мен ще ти свършат по добра работа от колкото амино киселините в твоя случей.Амино киселините ги пий около тренировка аз така правя.През деня карам на протеини а преди и задължитено след тренировка взимам амино киселини(това е моя начин).