15.07.13
00:05
Здравейте. Исках да попитам кой е най-добрия термогенен фетбърнър на пазара и какво друго да приемам още за да запазя мускулната си маса долу горе непокътната. Мерси предварително!
Ако тренировките са ти същите надали термогненния комплекс ще окаже отрицателно влияние на мускулатурата ти. Може да изгубиш мускулна маса само, ако гладуваш. Аз в момента пия йохимбе ескстракт (1.5 грама) и малинови кетони ~ 2 грама. И сякаш ми допадат, като ефект и лек тонус. Избягвам неща с кофеин, когато мога. Не мисля, че е хубав суплемент и има приложение при един човек, който се стреми към здравословното.
Инъче добри бърнарчета за мен са Oxyelite pro и Thermocore. Craze-a и стария джак също ми се отразяваха доста добре предвид факта, че такива истории пия преди всичко преди тренировка ,а а те са именно предтренировъчни продукти.
*Всички от горе посочените комплекси съдържат кофеин.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 15.07.13 10:10.
16.07.13
23:02
Аз се насочих към Animal Cuts на Universal ама тука гледам много хора казват да се взима OxyElite Pro и доста се чудя какво да правя.
12.01.14
17:16
Здравейте, прочетох доста теми, но повечето са от преди 2-3години, предполагам за това време, са излезли много по-”добри” фет бърнарни /примерно от Lipo 6 и т.н /
Търся, най-добрия фет бърнар /по-скоро с най-положителни оценки / може би до 70-80 макс 90лв...
Проблема ми е в паласките.
Хранителния режим ми е ясен, сладко, хлебни изделия, газирани ла”на = АУТ ! повече салатки, месо, яйца, извара и вода :D това е то...
Фет Бърнара ще го комбинирам, с фитнес и стабилно кардио / бягане в морската градина, стълби и скачане на въже/
Имам и един въпрос, дали мога да го комбинирам с BCAA ? понеже не искам да губя мускул ?
И главния въпрос е, кой фет бърнар бихте ми препоръчали... ? :)