Най-добър фет бърнър

15.07.13
00:05

Здравейте. Исках да попитам кой е най-добрия термогенен фетбърнър на пазара и какво друго да приемам още за да запазя мускулната си маса долу горе непокътната. Мерси предварително!

15.07.13
10:09

Ако тренировките са ти същите надали термогненния комплекс ще окаже отрицателно влияние на мускулатурата ти. Може да изгубиш мускулна маса само, ако гладуваш. Аз в момента пия йохимбе ескстракт (1.5 грама) и малинови кетони ~ 2 грама. И сякаш ми допадат, като ефект и лек тонус. Избягвам неща с кофеин, когато мога. Не мисля, че е хубав суплемент и има приложение при един човек, който се стреми към здравословното.
Инъче добри бърнарчета за мен са Oxyelite pro и Thermocore. Craze-a и стария джак също ми се отразяваха доста добре предвид факта, че такива истории пия преди всичко преди тренировка ,а а те са именно предтренировъчни продукти.
*Всички от горе посочените комплекси съдържат кофеин.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 15.07.13 10:10.

16.07.13
23:02

Аз се насочих към Animal Cuts на Universal ама тука гледам много хора казват да се взима OxyElite Pro и доста се чудя какво да правя.

12.01.14
17:16

Здравейте, прочетох доста теми, но повечето са от преди 2-3години, предполагам за това време, са излезли много по-”добри” фет бърнарни /примерно от Lipo 6 и т.н /
Търся, най-добрия фет бърнар /по-скоро с най-положителни оценки / може би до 70-80 макс 90лв...
Проблема ми е в паласките.
Хранителния режим ми е ясен, сладко, хлебни изделия, газирани ла”на = АУТ ! повече салатки, месо, яйца, извара и вода :D това е то...
Фет Бърнара ще го комбинирам, с фитнес и стабилно кардио / бягане в морската градина, стълби и скачане на въже/

Имам и един въпрос, дали мога да го комбинирам с BCAA ? понеже не искам да губя мускул ?
И главния въпрос е, кой фет бърнар бихте ми препоръчали... ? :)

12.01.14
18:50

Аз съм много доволен от Gaspari Detonate - дава енергия, намалява глада, изпотяваш се здраво като тренираш и определно свалям по-бързо като го пия, няма прекалено много стимуланти и освен това, при мен поне, една капсула е достатъчна, т.е. стига за два месеца реално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1