За нашенския бионабол

Темата е заключена.
ZU

10.10.05
15:47

Въпроса ми е пуснаха ли го най-сетне българския вариан на тоя АС , че с тоя руски се охарчих много :) Последно помня , че бяха казали че ще се пуска на пазара през Септември.

10.10.05
17:12

НЯМА ОЩЕ БРАТЧЕ, АМА НЕКА И ДРУГИТЕЕ ДА КАЖАТ , ДАЛИ ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ.

10.10.05
21:23

бионабола е спрян от производство.

ZU

10.10.05
21:37

[quote author=“deadlift”]бионабола е спрян от производство.

И аз така знам ма дочух че ше го пускат наново през септемви . Написъл съм го!

10.10.05
23:44

Ае колко пати да ви казвам,че боинабол няма да има вече!Поне на тая фирма която го произвеждаше.Сега ще излиза на една друга фирма пак е българска.даже името мога да ви кажа ама трябва да питам утре,че го забравин някво много смотано беше :D Ама ми казаха,че щял да баде боклук...това вече незнам колко е вярно.

11.10.05
08:58

момчета, от висотата на многото ми години в тоя спорт , ще ви кажа само, че бионабола досега са го спирали за дълги периоди поне 3-4 пъти. ами дори кленбутерол не се произвеждаше 3 години до миналата година. така че зобачите да поддържат огъня на оптимизма си:):):):):)

ZU

11.10.05
12:14

[quote author=“vanwilder”]Ае колко пати да ви казвам,че боинабол няма да има вече!Поне на тая фирма която го произвеждаше.Сега ще излиза на една друга фирма пак е българска.даже името мога да ви кажа ама трябва да питам утре,че го забравин някво много смотано беше :D Ама ми казаха,че щял да баде боклук...това вече незнам колко е вярно.

Чакам да го постнеш името :D

11.10.05
12:34

пичът сигурно има предвид биовет - пещера , но те доста отдавна са обявили , че разработват стероиди, но засега няма нищо на пазара.само андростенедион.

ZU

11.10.05
13:18

[quote author=“joropower”]пичът сигурно има предвид биовет - пещера , но те доста отдавна са обявили , че разработват стероиди, но засега няма нищо на пазара.само андростенедион.

Сигурно да :) Междо другото як подпис :) Кара те да се замислиш ;P

KP

11.10.05
17:24

[quote author=“vanwilder”]Ае колко пати да ви казвам,че боинабол няма да има вече!Поне на тая фирма която го произвеждаше.Сега ще излиза на една друга фирма пак е българска.даже името мога да ви кажа ама трябва да питам утре,че го забравин някво много смотано беше :D Ама ми казаха,че щял да баде боклук...това вече незнам колко е вярно.

О колко плачевно...
Хората забелязаха че поне на тази фирма дето го произвеждаше, освен Бионабола, на пазара липсват и много други неща! Какво ли ще я правим тази фирма?! Предлагам да я бойкотираме!

12.10.05
13:55

ами кро , то централната преса го отрази този проблем и уж до месец два са обещанията доставките да се нормализират.май - май всичко дойде след смяната на собственика на балканфарма( по новому актавис) и преструктурирането на производството. ще видим.

SE

12.10.05
16:47

а ако познавам един от шефовете и ако говоря с него дали той ще може да ми достави бионабол ?

ZU

12.10.05
19:03

[quote author=“select”]а ако познавам един от шефовете и ако говоря с него дали той ще може да ми достави бионабол ?

Не защото не се произвежда  :idea: Едва ли ше се бъхтат 50 аптекарки за 1 или 100 смръдливи блистерчета метан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1