Да взема ли гейнър?

Темата е заключена.

Как мислите добра инициатива ли е гейнъра или излишни разходи?

Темата беше редактирана от Дарин Драгомиров на 19.09.13 18:52.

17.07.13
14:49

Не, не си давай парите за глупости. Увеличи храната, а не брая хранения- вместо да даваш 50-60-70-Н лева за този гейнър си купи истинска храна.

Парите за гейнър ги дай за сурови ядки, маслини, масло и сметана.
Не ти виждам мазнините в храната.

17.07.13
20:09

Килограмите ти са напълно нормални в съответствие с ръста  . Останалото Кольо Пияндето го каза :)

Мнението беше редактирано от Дарин Драгомиров на 18.09.13 14:35.

казано от Дарин Драгомиров на 18.07.13, 12:05:

бях на крачка да го поръчам и аз не знам защо просто ей така “уш” да взема нещо ...

Не се притеснявай, сериозна част от добавките се пазаруват на този принцип за съжаление.

А все пак добре ли ще е ако взема едни аминокиселини(ВРАК) или други ... Искам да подсиля с нещо може и с креатин,но нямам идея.

Мнението беше редактирано от Дарин Драгомиров на 18.07.13 12:23.

казано от Дарин Драгомиров на 18.07.13, 12:05:

...не знам дали ми се събират много калории, дали има калориен излишък и затовова не мога да преценя точно дали ми е добре храната или не.

Храните, към които те насочих, ще ти осигурят доста калории и ще ти балансират храненето.
Да, допълнителни калории ще получиш и от гейнъра, но той няма да ти балансира храненето и ефективността на режима ще е много по-ниска. Гейнърите като хранителни добавки са сравнително много скъпи продукти - въглехидрати можеш лесно, вкусно и много по-евтино да си набавяш чрез нормална храна.

Да,прав си.

Ако трябва да избираш спортни добавки, то може би идеята за креатин монохидрат е малко по-добра от тази за ВСАА. Все си мисля, обаче, че е по-добре да започнеш от продукти като хубави витамини и рибено масло. Така ще направиш нещо позитивно за организма си като цяло. Разбира се, имаш и храненето да подобряваш, не го забравяй.

Много ти благодаря,освен да пробвам с един креатин,но и витамини ще взема...От тези разтворимите мултивитамини ще ми свършат ли работа?

Мнението беше редактирано от Дарин Драгомиров на 18.07.13 12:43.

Не, не купувай ефервесцентни (т.е. разтворими) витамини. Повечето витамини и минерали в такива продукти са във форми, които са с много ниска усвояемост. Избери продукт на таблетки, дори от по-нисък клас.

Благодаря Ви,че бяхте толкова заинтересовани към мен,аз продължавам да тренирам :)

ЖЧ

18.07.13
17:26

Ако ще е креатин заложи на хидрохлорид. За мен е най-добрия и евтин вариант.

казано от Железен Човек на 18.07.13, 17:26:

Ако ще е креатин заложи на хидрохлорид. За мен е най-добрия и евтин вариант.

За теб.

19.07.13
02:05

И само за него :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1