17.07.13
11:38
В тази тема ще пускам, когато имам време и възможност и, разбира се, когато попадна на хубави снимки, лицата на български щангисти, не само легенди, но и бъдещи надежди.
Няма асболютна никакава градация или подреденост на снимките, събрала съм доста и бих искала да ги споделя с вас.
Приятно гледане!
Милен Добрев
Гълъбин Боевски
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.07.13 11:42.
17.07.13
13:06
чудесна тема. подходяща и за такива като мен, които не са запознати какво се случва с българските щанги. Мисля, че няма да е излишно да постваш по 2 изречения кои са най-добрите постижения на атлетите, най-големите призове, които са печелили-съвсем накратко, за да не става едно досадно ровене в гугъл.
Темата е само за ЛИЦА на победата, има други теми, в които съм писала за български щангисти, което го няма - чичко Гугъл е за вас, искам темата да е само от снимки и да носи духът на победата от изражението на лицата и хванатите моменти.
Е поне един от тях със сигурност е разбрал, че медала има и обратна страна :D Която се нарича Бразилия. :D
Завинаги Шампион!
казано от Блажка на 17.07.13, 11:38:
В тази тема ще пускам, когато имам време и възможност и, разбира се, когато попадна на хубави снимки, лицата на български щангисти, не само легенди, но и бъдещи надежди.
Няма асболютна никакава градация или подреденост на снимките, събрала съм доста и бих искала да ги споделя с вас.
Приятно гледане!Милен Добрев
Завинаги Шампион!
казано от Блажка на 17.07.13, 11:38:
Приятно гледане!Милен Добрев
27.03.15
10:07
Спешно търся книгата на Валентин Христов - “Шампионът на кръст”.
Ако някой може да ми помогне, нека ми пише.