17.07.13
17:38
Здравейте ! Току-що се регистрирах, и честно казано си нямам много на идея какво правя в момента :D Дори ми е трудно да започна... да се надяваме, че ще водя този дневник редовно !
Както и да е. Аз съм на 16, и обичайно за моята възраст имам проблеми с килограмите. Не, не могат да не нарекат проблеми, но аз самата не харесвам тялото ми такова,каквото е сега. Висока съм 1,62 и тежа 50 килограма. Тренирам кажи-речи всеки ден, посещавам класове по йога и бягам от време на време (живея в такъв район,че няма нито фитнес, нито парк, нито нищо). Ходих на мерки и теглилки през месец март. Тогава бях 56 килограма. А сега, средата на месец юли, съм 50 кг. Идея си нямам как стана това ! Опитвала съм се да спазвам диети, като най-дългата беше 2 седмици. Волята не ми стига, и се отдавам на изкушенията и оставам диетите на заден план. Но от друга страна се убедих, че с ограничаване не се печели нищо, освен разваляне на здравето. От днес ще се опитам да съм на Отслабване с равномерно балансирана диета. Дано да се получат нещата ! Ще се опитвам да съм редовна с дневника, за да покажа не на кого да е, а на себе си, че всичко става с постоянство. Пък и се надявам след време, като най-накрая харесам това,което видя в огледалото, да погледна този дневник и да видя това,през което съм минала. Е, стига толкова съм писала :D
18.07.13
15:27
Ограничаването е един от ключовете към успеха. Без воля не може.
18.07.13
21:55
Да, прав си, мисълта ми беше ограничаване от полезна за здравето храна.
Е,днес си бях цял ден в къщи и лееееекинко се отколних.
(проспах си закуската) Обяд : мюсли с мляко; нектарина
Позволих си един мъфин :D
Следобедна закуска : кисело мляко
Вечеря : две сварени яйца, един домат, малко фъстъци.
Утре ще е един по-добър ден :)
19.07.13
11:02
Не знам кой ви набива тия глупости в главата, но защо по дяволите не ядете месо? Защо си мислите, че като хапвате някакви си кисели млекца, мюслита и тем подобни глупости ще отслабнете от самосебе си... На тялото ви му трябва енергия, а вие го ограничавате до някакви нереални граници. Недей си позволява никакви такива глупости, това показва само колко ти е волята. Аз, например, когато тръгнах да отслабвам не бях хапвал сладко от 2 месеца, газирано от толкова, пържено от толкова и честно казано успях :). Волята му е майката !
20.07.13
23:52
Знам, че оправданието не струва, обаче нямах време да си купя/сготвя нещо местно. Иначе да, сладкото и газираното съм ги почти елиминирала от ежедневието.
Вчера забравих, но това ми беше менюто :
Закуска : плодове
Обяд : пилешко месо със сусам
Следобедна закуска : Кисело мляко
Вечеря : Домат, краставица и сирене
За днес беше следното
Закуска : праскова + половин палачинка :D
Обяд : пъпеш, кисело мляко
Вечеря : домат, филийка пълнозърнест хляб.
От днес започнах да ходя на фитнес, и мисля да продължавам. Не е работа да си правя упраженията в къщи .. Смазана съм ! Залата е средна по големина, нищо особено, но няма много хора, което на мен ми харесва.
21.07.13
21:26
Е , днес беше един изключително тежък за мен ден. Ходих на фитнес и прекарах в залата над час и двайсет минути. Това ми беше втория ден, и инструктора каза че днес ще ни даде упражнения, но го нямаше. Бягала съм на пътечката около 20 минути, някъде толкова и на колелото, правих 3 серии по 15 коремни преси, същото на уреда, където си подпирам лактите и вдигам краката, както и на този, на който съм легнала по корем и горната ми част на тялото трябва да се издигне успоредно на пода ( не го обясних добре). Всичко това по 3 пъти. За мен това си беше дооооста голямо натоварване, и честно казано много ми хареса ! Нямам търпение да стана на следващия ден, да отида в залата и да се изморя. Болката ми харесва, защото знам че ще има резултат.
Менюто за днес бе следното
Закуска : кисело мляко с мюсли, къпини
Обяд : две яйца - едното на омлет, другото - на очи. Пъпеш
Вечеря : домати, риба, много малко картофи, сухар. Не издържах и си хапнах половин Сникърс. Не знам защо го направих. Сега съжалявам. Както и да е, утре ще е по-добър ден :)
21.07.13
22:25
уреда, където си подпирам лактите и вдигам краката
- вертикално повдигане на краката от стенд
22.07.13
22:12
Да, благодаря ти, че ми каза :) Изобщо не съм на ясно с наименованията.
Днес пак бях в залата, добавихме два уреда за крака, и един за гръб.
Менюто за днес :
Закуска : кисело мляко
Обяд : мноого голяма грешка, но бързах и хапнах на крак ... пица ......
Вечеря : домати и краставици, тиквички на сач, варена царевица
23.07.13
23:51
Ооох, и днес за малко да забравя да попълня. Е, днес пропуснах тренировка в залата, малко почивка, пък и имах клас по йога. Като цяло беше един доста мързелив ден :)
Закуската ми беше плодова салата от праскови, сини сливи и къпини
Обяд : праскова, филийка хляб
Вечея : домати, краставици, сирене, сухар, парченце кекс :D
25.07.13
09:59
Уупс, и снощи забравих. Вчера бях в залата, тренирахме главно корема и гърба.
Храненето ми за вчера
Закуска : кисело мляко с праскова, малко натрошени бисквити, къпини; направих си яйце на “око” :D
Обяд : рогче, нямах време и ядох в движение
Следобедна закуска : кисело мляко. Ядох малко и солети
Вечеря : домати, краставици, сирене, царевица
26.07.13
22:41
Мда, и вчера забравих. Беше ми ден без тренировки, като цяло - на плажа.
Закусвах кисело мляко с бисквити
Обяда го пропуснах, бях на морето
Вечеря : тиквички на фурна, домати ,краставици, сирене, филийка пълнозърнест хляб
Днес ходих в залата. Направих 5 минути на пътечката, 3 серии по 20 клякания с тежести, 10 мин. на колелото и другото беше за корем
Закуска : палачинки. Не издържах :D
Обяд : две яйца на очи, филийка пълнозърнест хляб
Следобедна закуска : прясно мляко с бисквити
Вечеря : риба, печени картофи, парченце пърленка, домати, краставици