19.07.13
18:30
Здравейте колеги , онзи ден след тренировка , докато се къпех се натъкнах на болезнена подутина в областта на слабините ( В дясно , горе на сгъвката ) По точно е нещо като топче, което ме боли само при допир .Та отидох при личния лекар още на следващия ден, който ми каза , че най-вероятно е подут лимфен възел , тъй като хернията се образувала малко по надолу към слабините, но все пак ми даде направление да ме види хирург в същата болница. Отидох аз веднага след това при въпросния хирург , който ме поопипа от тук , от там и ми каза , че ако не бях му казвал , че съм вдигал тежести същия ден , щял да бъде сигурен , че е лимфен възел. Изписа ми антибиотик и някакви други хапчета и каза , ако не спадне , да отида пак. Та относно подутината , не ме боли като ходя , като клякам , като се изхождам (с извинение) . Никакви други болежки нямам , освен едно топче , което ме боли при допир. Вече трети ден пия антибиотика , но топчето си е едно и също , от както е излязло. Някой случайно да му е случвало нещо подобно ?
http://prikachi.com/images/632/6349632e.jpg
Темата беше редактирана от Март0 на 19.07.13 18:38.
Щом те е прегледал лекар и ти е обяснил нещата не виждам причина да се тревожиш. Ще ти мине като на куче :)