17.07.13
00:09
Здравейте,на 17 години съм тежа 56кг,1:76 висок,тренирам ММА от 1 година,но имам проблем,искам да кача маса,прекалено съм слаб.Какви съвети ще ми дадете за да ми помогнете поне малко?Отегчен съм.:( Готов съм да започна да ям редовно,и горе доло нормална храна,а не боклуци,повече вода-никакви газировки,повече месо,плодове и зеленчуци отколкото боклуци!Моля Ви за помощ,Благодаря за вниманието! ;)
Темата беше редактирана от Росен Стоилов на 17.07.13 00:12.
17.07.13
00:30
Хех, по-спокойно ако наистина си готов и си постоянен само време и търпение трябват. Разгледай в сайта в раздел “Хранене” и си избери режим който ти допада.
Айде, поредния дето не гледа къде пуска теми. И разбира се, не си е направил труда първо да прочете нещо.
17.07.13
23:36
Съжелявам,нов съм и не знам кое и какво да направя........
19.07.13
19:04
Здравей. За да качиш маса трябва да се храниш доста, че да имаш калориен излишък. Ако искаш да качваш мускулна маса е добре да тренираш и силово - щанги или лостове.
20.07.13
14:10
Да искам да започна и нещо силово освен тренировката в залата за мма,освен да се храня много повече с качествена храна и фитнес или лостове.
20.07.13
16:39
Зависи какво силово можеш да тренираш в залата си по ММА. Ако можеш да си правиш читави кръфови тренировки там си е супер. В такъв случай можеш да си правиш сила и само там. Ако не става там си направи добра програма за тренировки във фитнеса. Храната за да качиш маса си е много важна, така че поразгледай из сайта за хранителни режими .