21.06.04
11:32
Ами целта е тази:да се разбере кой какви продукти е ползвал(само на UNIVERSAL) и какви резултати има ; дали тези продукти съдържат в-ва които имат странични ефекти(като напромер GH Stack).Понеже аз не разбирам много бих помолил някой от по-знаещите да каже кой продукт има странични ефекти и кой не!(с една дума кое е химия и кое не 8) )
Моля да няма изказвания от рода на:UNIVERSAL са боклук или Musashi са най-добрите и т.н.
Аз съм пил Амино 2700! Ефекта беше добър, но имайте в предвид, че той зависи не само от аминото - а именно, хранене, почивка, трен, други суплементи!
21.06.04
15:30
Аз като почнах да тренирам взимах Гейнера Mega MASS 3000 обаче ти казвам, ифекта :wink: с него беше какъвто и без него.За другите им продукти незнам. :?
Musashi sa bokluk , universal sa pochti nai dobrite . Scitec sa nai dobrite .
Bazikam se .. t.e to tfa e istina po gore .
Eto ko sam polzval .
Amino 2700 - mnoo dobre vastanovqva osobenno kato chistq 4-8 hapa na den
Mega mass 3000 - nemashe efekt za muskol samo mazno pochti .. inache s mlqko ledeno e mn vkusen
Gain fast 3200 ( za cifrata ni sam siguren ) - mnooooo vkusen i s voda i s mlqqko mnoo qk mnooo obemen stava qko zasishta , za sutrin i za sled zala e super mnooooooo qko sila , dosta masa , ot nego dignah za 2-3 meseca ot 4-5 kofi ot po 2.3 kg sa mai ...... kachih ot 60-65 kg lega na 80-85 , problemi : poduva korema , vinagi si nosete v zalata hartiq v ranicata ili badete sigurni chi v zalata vi ima toaletna s toaletna hartiq….. :)
DHEA - poveche mi se ebe :) po nerven sam leko , ni nam dali kachvam obache diga pone silata
L-carnitin - ne vidqh efekt nikaf moje bi shtot kachvah masa , moje bi samo sila .
Vitamin C i multivitamini : mai sa ubavi ni nam :p vitamin C to mai ma spasi mn puti ot grip :)
pil sum i surovatachen ne nam ko beshe tochno Whey 3 kg golemite kofi 130 lv beshe na pirotska 2 kofi sam izpil ili 3 ..... mnoooooo qk mn gotin vkus , mnooo qko sa burka v sheikur osobenno s studena voda ili mqlko oshte po qkoooo . burzo vazstanovqva , qko kachvam ot nego i qko si pazq muskolite dokat chistq :)
Pil sum i Egg and milk nekaf beshe ne pomnq otdavna hubav na vkus beshe efekt ni nam shtot togava gladuvah i beh tupo lape karah samo na proteinki :PP kak ni sam umrel ni nam
Dano da sam helpnal .
Izliza che nai dobrite produkti na universal sa Gain Fast 4100 ( ili 3200 li ni znam kak e imeto my sq kat si pomislq mai beshe 4100 ) , i amino 2700 .
shte dobavq neshto . ne mi plashtat za tfa ama…... Scitec rules :)
Myomax seriqta e prosto…...... nesravnitelna nit s universal nit nishto :)
ot neq ot 85 to kg det stignah serii x 6 s gain fast na universal prodaljih s scitec myomax gain i meal , svalqiki mnoooooo mazno kachih do 110 kg x 6 puti serii :P verno qdqh po 2-3 kg kartofi na den , chukah na poraziq , trenirah po 2 chasa v zalata ( pretrenirah ) ama qko cici napraih :P kofti chi sq cicite po golemi ot racete mnoo :p na 135 grudna bqh s 45 raka :roll:
Аз лично съм пил Megamass3000 и не бях особено доволен, може би защото това ми беше и първият гейнер, а и по принцип качвам трудно.
Сега си взех Amino2700 и усещам че възстановяват много бързо мускулите.
Cruise много те моля ако можеш да дадеш линк към инфо за всеки от продуктите които си изброил.Много ще съм ти благодарен!И да попитам тва DHEA как се продава и има ли ефект?Дай по-подробно за него и също така малко по-подробно за Gain Fast 4100 и за тоя Whey.
TheGreatIceMan, DHEA-то е един от най-разпространените прохормони. Повече информация за него меожеш да намериш тук.
1.Eclipse това става дума за България , но нали всички казват че чуждите(от САЩ) прохормони са много по-безопасни и имат по-слаби и по-малко странични ефекти!Това сам го прочел много пъти в този форум и понеже знам че UNIVERSAL са голяма и известна фирма не вярвам да направят нещо от типа на DHEA(прохормон) , който да е некачестен.Мисля че ако не се превишават дозите ще е почти без странични ефекти.Поправете ме ако греша!
2.Има ли смисъл да се взимат прохормони(дори да са най-качествените от САЩ) от лица под 18 годишна възраст?
Нека всеки каже каквото знае за продуктите на UNIVERSAL(дори да не е пробвал . а да е научил инфото от достоверен източник)!!!
КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ GH STACK-а ?!?!?
Аз не знам за такива....
ИЗПОЛЗВАЛ СЪМ:
Амино 2700 - много доволен, видимо покачване на мускулна маса + доста бързо въстановяване
NOX3 - уникален продукт. Действа съдоразширително. Видими покачване на мускулна маса, 20% покачване на силата на скота...и всичко това само с 4 хапа на ден въпреки че пише по 6 но цената е 110лв, което и основният проблем.
Мега Масс 3000 - не съм видял особено голям ефект - от кофа 1.5КГ съм качвал близо 1.5КГ. Но системата е друга. Пии го между всички ядения и след тренировка така че да стане поне 3-4 пъти на ден..тогава ще го осетиш като маса.
Ами ще ви помоля да казвате по колко гр и по колко дози има в продуктите и на каква цена са!И също така искам да ви помоля да дадете някакво инфо за GH Stack - има ли странични ефекти(защото все пак е от САЩ и е от известна фирма все пак) , колко струва и т.н.(този последния въпрос е най-вече към Pc_genius но ще се радвам ако има и други мнения!)
08.07.04
18:55
ima li sait na universal s info za produktite na BG ezik???
08.07.04
20:31
да
http://www.fitnessbg.com/show.php на доста от продуктите :wink:
[quote author=“flufil”]на доста от продуктите :wink:
Чак на доста... А и виж това. По-добро описание на суплемент надали ще прочетеш на друго място :lol: :
“AMINO 1900 niaaayaa ioneoeeoa n 1900mg zca anyea oaaeaoea. Iiaeoaaa acioiey aaeain. Iaiaaoaie n a?aeiei, ie?ieneaei, oea?ioieei, iaiaei e aeoaiei A6. Aice?iaea: 4-5 oaaeaoee 2 iuoe aiaaii. Iiaeiaea: 110 oaaeaoee.” :wink:
08.07.04
22:55
все пак е магазин,а пък по добре нещо от колкото нищо(или празни приказки) :lol: