Eдна сериозна тема за UNIVERSAL

21.06.04
11:32

Ами целта е тази:да се разбере кой какви продукти е ползвал(само на UNIVERSAL) и какви резултати има ; дали тези продукти съдържат в-ва които имат странични ефекти(като напромер GH Stack).Понеже аз не разбирам много бих помолил някой от по-знаещите да каже кой продукт има странични ефекти и кой не!(с една дума кое е химия и кое не 8) )
Моля да няма изказвания от рода на:UNIVERSAL са боклук или Musashi са най-добрите и т.н.

21.06.04
11:49

Аз съм пил Амино 2700! Ефекта беше добър, но имайте в предвид, че той зависи не само от аминото - а именно, хранене, почивка, трен, други суплементи!

SN

21.06.04
15:30

Аз като почнах да тренирам взимах Гейнера Mega MASS 3000 обаче ти казвам, ифекта  :wink:  с него беше какъвто и без него.За другите им продукти незнам. :?

21.06.04
17:18

Musashi sa bokluk , universal sa pochti nai dobrite . Scitec sa nai dobrite .
Bazikam se .. t.e to tfa e istina po gore .
Eto ko sam polzval .
Amino 2700 - mnoo dobre vastanovqva osobenno kato chistq 4-8 hapa na den
Mega mass 3000 - nemashe efekt za muskol samo mazno pochti .. inache s mlqko ledeno e mn vkusen
Gain fast 3200 ( za cifrata ni sam siguren ) - mnooooo vkusen i s voda i s mlqqko mnoo qk mnooo obemen stava qko zasishta , za sutrin i za sled zala e super mnooooooo qko sila , dosta masa , ot nego dignah za 2-3 meseca ot 4-5 kofi ot po 2.3 kg sa mai ...... kachih ot 60-65 kg lega na 80-85 , problemi : poduva korema , vinagi si nosete v zalata hartiq v ranicata ili badete sigurni chi v zalata vi ima toaletna s toaletna hartiq….. :)
DHEA - poveche mi se ebe :) po nerven sam leko , ni nam dali kachvam obache diga pone silata
L-carnitin - ne vidqh efekt nikaf moje bi shtot kachvah masa , moje bi samo sila .
Vitamin C i multivitamini : mai sa ubavi ni nam :p vitamin C to mai ma spasi mn puti ot grip :)
pil sum i surovatachen ne nam ko beshe tochno Whey 3 kg golemite kofi 130 lv beshe na pirotska 2 kofi sam izpil ili 3 ..... mnoooooo qk mn gotin vkus , mnooo qko sa burka v sheikur osobenno s studena voda ili mqlko oshte po qkoooo . burzo vazstanovqva , qko kachvam ot nego i qko si pazq muskolite dokat chistq :)
Pil sum i Egg and milk nekaf beshe ne pomnq otdavna hubav na vkus beshe efekt ni nam shtot togava gladuvah i beh tupo lape karah samo na proteinki :PP kak ni sam umrel ni nam
Dano da sam helpnal .
Izliza che nai dobrite produkti na universal sa Gain Fast 4100 ( ili 3200 li ni znam kak e imeto my sq kat si pomislq mai beshe 4100 ) , i amino 2700 .

21.06.04
17:20

shte dobavq neshto . ne mi plashtat za tfa ama…... Scitec rules :)
Myomax seriqta e prosto…...... nesravnitelna nit s universal nit nishto :)
ot neq ot 85 to kg det stignah serii x 6 s gain fast na universal prodaljih s scitec myomax gain i meal , svalqiki mnoooooo mazno kachih do 110 kg x 6 puti serii :P verno qdqh po 2-3 kg kartofi na den , chukah na poraziq , trenirah po 2 chasa v zalata ( pretrenirah ) ama qko cici napraih :P kofti chi sq cicite po golemi ot racete mnoo :p na 135 grudna bqh s 45 raka :roll:

21.06.04
20:31

Аз лично съм пил Megamass3000 и не бях особено доволен, може би защото това ми беше и първият гейнер, а и по принцип качвам трудно.
Сега си взех Amino2700 и усещам че възстановяват много бързо мускулите.

22.06.04
13:36

Cruise много те моля ако можеш да дадеш линк към инфо за всеки от продуктите които си изброил.Много ще съм ти благодарен!И да попитам тва DHEA как се продава и има ли ефект?Дай по-подробно за него и също така малко по-подробно за Gain Fast 4100 и за тоя Whey.

22.06.04
14:07

TheGreatIceMan, DHEA-то е един от най-разпространените прохормони. Повече информация за него меожеш да намериш тук.

22.06.04
16:12

1.Eclipse това става дума за България , но нали всички казват че чуждите(от САЩ) прохормони са много по-безопасни и имат по-слаби и по-малко странични ефекти!Това сам го прочел много пъти в този форум и понеже знам че UNIVERSAL са голяма и известна фирма не вярвам да направят нещо от типа на DHEA(прохормон) , който да е некачестен.Мисля че ако не се превишават дозите ще е почти без странични ефекти.Поправете ме ако греша!
2.Има ли смисъл да се взимат прохормони(дори да са най-качествените от САЩ) от лица под 18 годишна възраст?
Нека всеки каже каквото знае за продуктите на UNIVERSAL(дори да не е пробвал . а да е научил инфото от достоверен източник)!!!

22.06.04
19:50

КАКВИ СА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ GH STACK-а ?!?!?
Аз не знам за такива....

ИЗПОЛЗВАЛ СЪМ:

Амино 2700
- много доволен, видимо покачване на мускулна маса + доста бързо въстановяване
NOX3 - уникален продукт. Действа съдоразширително. Видими покачване на мускулна маса, 20% покачване на силата на скота...и всичко това само с 4 хапа на ден въпреки че пише по 6 но цената е 110лв, което и основният проблем.
Мега Масс 3000 - не съм видял особено голям ефект - от кофа 1.5КГ съм качвал близо 1.5КГ. Но системата е друга. Пии го между всички ядения и след тренировка така че да стане поне 3-4 пъти на ден..тогава ще го осетиш като маса.

22.06.04
21:01

Ами ще ви помоля да казвате по колко гр и по колко дози има в продуктите и на каква цена са!И също така искам да ви помоля да дадете някакво инфо за GH Stack - има ли странични ефекти(защото все пак е от САЩ и е от известна фирма все пак) , колко струва и т.н.(този последния въпрос е най-вече към Pc_genius но ще се радвам ако има и други мнения!)

23.06.04
00:21

GH STACK go nqma na bylgarskiqt pazar !
ima samo GH MAX -  65lv ...zasega

23.06.04
13:12

Ми дай инфо за него.

03.07.04
23:49

na www.bodybuilding.com
ima katalog
tam tyrsi GHovete i shte prochetesh

TH

08.07.04
18:55

ima li sait na universal s info za produktite na BG ezik???

08.07.04
19:53

ne
ima samo US site-a

FL

08.07.04
20:31

да
http://www.fitnessbg.com/show.php на доста от продуктите :wink:

08.07.04
22:08

[quote author=“flufil”]на доста от продуктите :wink:

Чак на доста... А и виж това. По-добро описание на суплемент надали ще прочетеш на друго място :lol: :
“AMINO 1900 niaaayaa ioneoeeoa n 1900mg zca anyea oaaeaoea. Iiaeoaaa acioiey aaeain. Iaiaaoaie n a?aeiei, ie?ieneaei, oea?ioieei, iaiaei e aeoaiei A6. Aice?iaea: 4-5 oaaeaoee 2 iuoe aiaaii. Iiaeiaea: 110 oaaeaoee.”  :wink:

FL

08.07.04
22:55

все пак е магазин,а пък по добре нещо от колкото нищо(или празни приказки) :lol:

03.02.05
00:33

CAMO MLO

Само СПАМ !
.....
vanisher

19.02.05
20:43

каде има магазин на юнивърсал или дистрибутор ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1