20.06.04
15:54
За 1 месец се бях поотпуснал по отношение на храненето та сам качил 3 кила и бая голяма част от тях са на корема.Сега мисля като свърша училище да почна здраво кардио всеки ден но не съм сигурен дали няма да е вредно - в смисъл че е прекалено много.Я кажете как мислите секи да по 20км с колелото как че ми се отрази?Или през ден по 30км или през ден по 20км?Кое е най-добро?След всяко кардио по 30гр суроватъчен и аминокиселини ще взимам.Я дайте мнения моля!
Ами братле не виждам защо толкова се притесняваш от колелото?!Аз карам колело почти всеки ден(5 от 7 дена)и пак си имам малко “кожа” на корема...то не е точно мазнина защото отдолу се напипва “теракота” :lol: :oops: Мисля че въобще няма да ти попречи да караш ако ще и по 50км. да навърташ!Само ти можеш да спечелиш от всичкото това каране...защото ще направиш почти перфектен корем.Успех
20.06.04
18:57
Аз колело съм карал по 50км всеки ден и честно казано - не помага много за корем :? Тичането му е майката 8) Всеки ден и веднага след това може да правиш и коремни преси и вдигане на крака от вис или от лег - така ще е по-голям ефекта
При кардиото равномерното темпо не е винаги за предпочитане. То е дорба за начинаещите.
Чел сам, че е по-добре да се прави аеробната тренировка на интервали с по-ниска интензивност и по-висока. Сътоветно с колелото означава да караш по пресечени местности или в града където спираш караш по-бързо, бавно и т.н.
За километри немога да ти кажа, но 30-40 минути е добре.
Гледай да не се скапваш тогава мускула е застрашен, но ако не се поизпотиш малко считай, че надали си направил нещо :)
Успех
Ко ше стане ако мина Елхово-Бургас 100 км.Мисла да го правя лятото.Не секи ден естествено :wink:
21.06.04
11:15
sazz mi znaish li ko she stane ako minesh Elhovo-Burgas. Shte mi doidesh na gosti , az sam ot BS.Samo kaji koi den tragvash lqtoto.Shti dam da hapnesh i piinish tuka :)
21.06.04
15:44
sazz ти ши са съсипеш е човек :D . Туй хич не е малко.Ако все пак решиш ,като дойдеш до Bs са обади да та сложим на система . :D :D