За аминокиселините!Да говорият тези които знаят

11.10.05
20:54

8) Значи почнах да зимам аминокиселини в фитнеса на опаковката пише Super Amino 4800.Хубави ли са! Онзи ми казва че са най силни!Зимам по две имам ли нужда от повече!При тренирането ми за релеф не качвам маса но релеф много ! Почивам по 30сек кам парвите упражнения след това по 1.30мин.Пия ги от два дена и дано кача маса !И Винаги имам мусколна треска ! А преди 1 месец когато тренирах с почи сащите кила ниамах што почивах 2.30мин!Ще ми сваршат ли работа аминокиселините.Е разбирасе имам подобрение с 8кг на лег. по една тухла на всичи скрипци!с 2 кила на гирите!Еми тва е обща взето а и с 2 кила повече за рамо и малко подобрение при краката!Тва нормално ли е!

11.10.05
23:01

недеи очакваи толкова много от амино кислелини и за 2-3 дена.

12.10.05
08:51

Не,не е нормално. :twisted:
Ние обикновено като тренираме не качваме тежестите,напротив сваляме ги.
А ти как така си почнал да качваш тежестите не знам.Това не е нормално.
Сигурен ли си,че взимаш само аминокиселини.Да не си почнал цикълчето с Бионаболчето :twisted:

12.10.05
15:30

О да взимам дават ми един лев за закуска и спестявах 360 год. и си купих анаболи :P !Абе ти наред ли си бе! Много ясно че ще имам подобрение а ти щтом свалияш си сле първо си започнал с 40кг и си стигнал на 10кг да вдигаш от лег!Еми нали затова ходя на фитнес да имам маса сила и издражливост!Молияви които знае нешто за тези аминокиселини да ми каже дали са добри!И тези които незнаят да не казват ништо !

SE

12.10.05
16:49

и аз искам да знам тия амино дали са добри по добри ли са от амино монстер на жк 2700

12.10.05
18:18

Не преувеличаваш ли малко за 2-3 дена си качил 8 кила на лег?Или може и само да си внушаваш!

12.10.05
19:19

Маи не се сам изразил правилно толкова качих преди 2 месеца и 15дена тоест от когато тренирам в фитнеса.Иначе тренирах много преди това само че у нас и в училището на лостовете

12.10.05
20:57

Ще ти свършат добра работа - от 68 кг станах 71 кг за 2 месеца. Стоях все на едни килограми, но откакто започнах да пия AminoWhey на Нутрим веднага дръпнах. На ръст също дръпнах леко като се има предвид, че съм на 23 години.

SL

12.10.05
23:24

[quote author=“select”]и аз искам да знам тия амино дали са добри по добри ли са от амино монстер на жк 2700

Amino Monster 2700 са аминокиселините Universal Amino 2700, само че пакетирани в България.

13.10.05
09:20

[quote author=“lololo”]О да взимам дават ми един лев за закуска и спестявах 360 год. и си купих анаболи :P !Абе ти наред ли си бе! Много ясно че ще имам подобрение а ти щтом свалияш си сле първо си започнал с 40кг и си стигнал на 10кг да вдигаш от лег!Еми нали затова ходя на фитнес да имам маса сила и издражливост!Молияви които знае нешто за тези аминокиселини да ми каже дали са добри!И тези които незнаят да не казват ништо !

Пич аз се ебавах с тебе ако не си разбрал

Ти горе питаш:”Това нормално ли е”.
А сега казваш:”Много ясно,че ще имам подобрение...”
И както после си написал:”Еми нали затова ходя на фитнес да имам маса сила и издражливост”
Еми естествено,можеше да не питаш “Това нормално ли е”.

13.10.05
09:34

[quote author=“sledovatel”][quote author=“select”]и аз искам да знам тия амино дали са добри по добри ли са от амино монстер на жк 2700

Amino Monster 2700 са аминокиселините Universal Amino 2700, само че пакетирани в България.

Е що Monster 2700 излизат по-евтино от Amino 2700 на Universal?

SP

13.10.05
14:09

[quote author=“BabaVanga”][quote author=“sledovatel”][quote author=“select”]и аз искам да знам тия амино дали са добри по добри ли са от амино монстер на жк 2700

Е що Monster 2700 излизат по-евтино от Amino 2700 на Universal?

Ама не са по-евтини!

13.10.05
15:22

Еми пичове благодаря първо!Питах анзи от фитнеса има и тези на Uniwersal но Super Amino 4800 каза че са най-добрите и виждам че другите си взимат от тях.Още незам кво означава тва на аминокиселините 4800 и 2700 но разликата е очевидна.А и разликата им е 5 ст. едните тиа Супер Амино са 25ст. а другите 20ст.И ми кажете кои са по добри при натрупването на маса! 8)

SP

13.10.05
15:41

[quote author=“lololo”]Еми пичове благодаря първо!Питах анзи от фитнеса има и тези на Uniwersal но Super Amino 4800 каза че са най-добрите и виждам че другите си взимат от тях.Още незам кво означава тва на аминокиселините 4800 и 2700 но разликата е очевидна.А и разликата им е 5 ст. едните тиа Супер Амино са 25ст. а другите 20ст.И ми кажете кои са по добри при натрупването на маса! 8)

Не очаквай от амино да качваш маса!

13.10.05
19:01

Еми знам и неочаквам толкова затова ям повече месо!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1