Покачване на ММ

Темата е заключена.

23.07.13
17:27

Здравейте..На 18-десет сам.. Тренирах футбол до преди 9 месеца и от 2 месеца ходя на лостове. Искам да знам със какви хранителни добавки мога да кача мускулна маса. От 1 седмица насам взимам яйчно млечен протеин. Бихте ли могли да ми препоръчате и нещо друго.
Ръст : 1.68
Тегло : 60кг

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.07.13 23:37.

Креатин или аминокиселини може също да вземеш :)

23.07.13
21:33

Може и храна също :) няма да навреди

23.07.13
23:13

Попринцип добавките са - месо,яйца,мляко и млечни изделия,ядки ,картофи,ориз,грах,боб,риба,извара и ... Първо помисли за тези .

23.07.13
23:37

Бе кой го е грижа за ядене, на всякъде, където се обърнеш се рекламират “вълшебни” прахчета и хапчета, с които само за 2-3 месеца, ставаш машината, която винаги си искал - ГАРАНТИРАНО :D ...
И въпросът: “От кои добавки ще кача” ; “Ти от това колко качи” ... Ако не ядеш, както трябва, ще качиш единият си крак върху другия ... Кажи какво, колко и кога ядеш и съм сигурен, че всеки тук ще ти каже какви ДОБАВКИ (към храната) да си купиш, за да ти ПОМОГНАТ да качиш ;) ...

Поздрави !  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1