11.10.05
18:16
Здравейте ,
тренирам от четири години и реших да направя първи цикъл тъй като трудно качвам а да не кажа че от една година с много добавки,храна, смяна на тренировъчни принципи и т.н. и не сам мръднал.Висок съм 166 / 76 кг.Целта ми е 80 - 82 кг. И така тренирам при един от шампионите на България за изминали години и той ми направи следната схема на прием и съответно ми набави и необходимите препарати.Пускам я защото ми направи впечатление че предлаганите схеми започват веднага и с инжекционния препарат а аз ще го вземам само три седмици на върха на цикъла.Ще ви помоля да изразите мнения по този цикъл.Това ми е първи и съм абсолютно чист и за това шампиона ми каза че няма смисъл от по-тежък цикъл.Предварително благодаря за изразените мнения.И така :
седмица Напозим Винстрол
1. 5мг.
2. 10мг.
3. 20мг.
4. 30мг. 100мг.
5. 30мг. 100мг.
6. 30мг. 100мг.
7. 25мг.
8. 20мг.
9. 10мг.
10. 5мг.
Накрая Прегнил , Карзил , трибулус
По време на цикъла след третата седмица Тамоксифен
11.10.05
23:25
[quote author=“buchka”]Здравейте ,
тренирам от четири години и реших да направя първи цикъл тъй като трудно качвам а да не кажа че от една година с много добавки,храна, смяна на тренировъчни принципи и т.н. и не сам мръднал.Висок съм 166 / 76 кг.Целта ми е 80 - 82 кг. И така тренирам при един от шампионите на България за изминали години и той ми направи следната схема на прием и съответно ми набави и необходимите препарати.Пускам я защото ми направи впечатление че предлаганите схеми започват веднага и с инжекционния препарат а аз ще го вземам само три седмици на върха на цикъла.Ще ви помоля да изразите мнения по този цикъл.Това ми е първи и съм абсолютно чист и за това шампиона ми каза че няма смисъл от по-тежък цикъл.Предварително благодаря за изразените мнения.И така :
седмица Напозим Винстрол
1. 5мг.
2. 10мг.
3. 20мг.
4. 30мг. 100мг.
5. 30мг. 100мг.
6. 30мг. 100мг.
7. 25мг.
8. 20мг.
9. 10мг.
10. 5мг.
Защо никой не казва нищо!Просто да обсадим мнения или на ползвалите тук им се струва прекалено лек!?!Между другото съм на 36 години.Хайде дайте мнение моля!
11.10.05
23:45
Че какво да кажа, щом някой, дето наистина разбира ти е направил схемата-перфектна е според мен. Дозите са умерени, стероидите са добре подбрани. Само тоя тамоксифен за какво ти го е дал при тия дози? Успех, брато, но не забравяй, че няма такова нещо като “ще направя само едно цикълче, после пак ще го давам чисто”. Почнеш ли веднъж...
12.10.05
00:01
Тамоксифена решихме да го пия за всеки случаи.Мисълта ми е дали някои е правил подобен цикъл и какъв е бил ефекта от него.Просто като ги разглеждам тези саитове и всички започват с много по тежки цикли и затова потърсих мнения за по леките първи цикли.Реално смятам че ще кача 5-6 кг. което и ми е целта.Според вас дали ще го има този ефект?
Прегнил,трибулус и Тамоксифен не ти трябват.Както ти е казал,че няма смисал от по-тежък цикъл,така няма и слисам от по-лек :wink: Първата и последната седмица дето са по 5мг ги махни.Почни от парвата седмица винстрола и си го пии 5 седмици след това по 100мг.Незнам само защо ти е казал винстрол,при положенеие,че можеше да ти каже някои нандролон или тестостерон таи като ти искаш повече маса.
12.10.05
13:27
Идеята за Винстрола е че по безвреден и като за първи цикъл ще даде и прираст на маса освен и на сила.За дозите също каза че са достатъчни и няма смисъл от по силен инжекционен стероид за първи път.Най е лесно да ти взема парите както каза той но ефекта от по големи и силни дози ще е същият само дето ще платиш повече.Евентуално за втори цикъл ако реша говорихме че ще бъде вече с по силни стероиди.
А защо да не пия за всеки случаи Трибулус , Тамоксифен и Прегнил при положение че мога да си ги позволя финансово?Просто профилактично както се казва.
много смешен цикъл
бианабол отдавна е казано 4е няма смисъл пове4е от 6 седмици
рецепторите се насищат и си го пиеш само е така да се тровиш след 6тата сед
12.10.05
16:51
[quote author=“Sunder”]много смешен цикъл
бианабол отдавна е казано 4е няма смисъл пове4е от 6 седмици
рецепторите се насищат и си го пиеш само е така да се тровиш след 6тата сед
И от кого е казано или доказано това?Аз все пак се доверявам на шампиона ( все пак не се става лесно абсолютен шампион две поредни години ) , но аз за това съм пуснал темата всеки да сподели опит или изкаже мнение.
Еми защо питаш ваобще...хората си дават мненията ти им казваш,че не е така...ас ти казвам моито мнение.Пак и щом имаш пари,не си зимаи напосим ми си земи станабол.Прегнил не ти трябва поради простата причина,че няма да има смисал при такива малки дози,а и тои се зима когато е тварда химия (някои тестостерон примерно),Тамоксифен не ти трябва защото ще намали ефекта на напосима апак и има много странични ефекти,а и при 30мг едва ли ще ти стане нещу.Трибестан може да си земеш след цикала но излиза 60лв ... според мен е харчене на пари.И кои е абсолиутен шампион преди 2 години...ако не се лажа трябва да е киборга...?
12.10.05
23:16
Добре си е то трибестанче след цикъла. Креатин също няма да е лошо да пиеш, след като свършиш, за да запазиш максимално постигнатото. Но за тамоксифена няма как да ме убедиш-да си правиш профилактика с лекарство срещу рак..., не знам.
И със сигурност не е Киборга, vanwilder. Вuchka каза две години подред, а не преди две години. А Киборга не е бил две подред.
13.10.05
00:08
според мен Винстрол за първи цикъл нее добре за първи нещо тестостеронче
с хапченца и ти стига лично мое мнение успех 8)
Кирилицата... :)
Mr_Muskul
Ultima Ratio и да моя грешка :lol: мм..кои е тогава не мога да се сетя хах.а креатин...незнам не ми звучи добре...какво ще запазиш..щото след цикала имаш вода и я изхварляш ама с креатин може да стане още повече.просто трябва през самият цикал да си набавящ много белтаци без мазнини и умерено въглихидрати
buchka написа
И от кого е казано или доказано това?Аз все пак се доверявам на шампиона ( все пак не се става лесно абсолютен шампион две поредни години ) , но аз за това съм пуснал темата всеки да сподели опит или изкаже мнение.
казано е от стероидния гуру а ако се поинтересуваш малко ше разбере6 кои е тои
13.10.05
17:35
[quote author=“Sunder”]buchka написа
казано е от стероидния гуру а ако се поинтересуваш малко ше разбере6 кои е тои
Стероидния гуру?!?Много поетично казано!И кои е той ако не е тайна разбира се?Но щом е гуру значи не би трябвало да е таен.
Между другото аз доста се интересувам , но никъде не съм срещал или чувал за този гуру.Или може би се казва Sunder?!? :)
A това за шестте седмици доста трениращи не са съгласни.Но ако обясниш по ясно ще съм ти много благодарен.
vanwilder, аз пък бих ти казал,че с твойте съвети можеш да отидеш да се удавиш в някоя река.
crasheR я сподели с хората колко ти е стажа в залата, щото аз таи кат гледам е наи много 1 година!За таз 1 година едва ли си зимал стероиди, така че наи добре не обиждаи човека без причина!
18.10.05
10:59
[quote author=“buchka”]Здравейте ,
седмица Напозим Винстрол
1. 5мг.
2. 10мг.
3. 20мг.
4. 30мг. 100мг.
5. 30мг. 100мг.
6. 30мг. 100мг.
7. 25мг.
8. 20мг.
9. 10мг.
10. 5мг.
[quote author=“buchka”]
Защо никой не казва нищо!Просто да обсадим мнения или на ползвалите тук им се струва прекалено лек!?!Между другото съм на 36 години.Хайде дайте мнение моля!
защото е много смрешно да пиеш по едно хапче всеки ден в продължение на една седмица.