Увисване на кожа при НВД и неконтролируемо бързо сваляне.

22.07.13
12:41

Здравейте. Не съм активно спортуващ все още. Бях преди. Нормалните ми килограми май бяха около 90, но и 85 щяха да са ми още по-добре. Висок съм 1.92 и сега ме притеснява нещо. Аз свалям много бързо. Ям каквото ми се яде без хляб, газирано (без което не можех) и сладки неща. Каквото ми душа сака. Салатка с малко олио даже (голяма салата на почти всяко ядене), ся ядох яйца, сирене, кашкавал (знам, че не трябва да се смесва, но не искам да се лишавам от тази гледна точка). Проблем е, че бях 105 кг (може даже малко отгоре) преди 2 седмици, в които само правих лицеви опори и коремни преси, а преди 3 дни започнах и “диетата” и сега съм около 100. Интересува ме ако сваля още 10-15 килограма за 1-2 месеца дали 100% ще има увисване на кожата. Имам стрии или както се казват, по ръцете - нови. Преди имах пак като вдигах тежести. Проблемната ми област е корема (по-конкретно отстрани и на кръста) и от вътрешната страна на краката. Навсякъде другаде съм добре. Имам си м.маса на гърба.. тренирах джудо 1 година, но се притеснявам за корема. Какво да направя... свалям много бързо, а не мога да ям повече от това. Ставам като кит от масата. Сладките неща и газираните напитки ме направиха такъв, аз си го знаех. Ядях и малко по-мазничко.

Казвайте какво да правя, аз видях из форума разни теми за кожата, ама при мен проблема е, че не мога да отслабвам бавно. Приемах по над 3000 калории на ден - вероятно (преди диетата)... 10 килограма качих за 10-12 месеца макар да ядях всякакви мазнотии и сладки и каквото ми се иска. Благодаря предварително.

22.07.13
13:00

Храни се по ВМ-НВД,но без калориен дефицит.Така ще приемаш калорична храна,но малообемна и в достатъчно количество,за да не сваляш от самата диета.Вместо дефицита,разчитай само на физическото натоварване и мисля,че така свалянето ще е по-плавно и кожата ще има време да реагира.Можеш да се мажеш с кокосово масло или Масло на Икаров против стрии,за да избегнеш появата им максимално.

22.07.13
13:07

Благодаря за отговора. Еми аз одеве изядох около 3-4 цели пържени яйца и купешки салам... Не са чак толкова много мазнини ама пак ям доста. Значи 100% ще увисна с моите размери и килограми? Кофти.

23.07.13
19:17

казано от Dimitar Mitov на 22.07.13, 13:07:

Благодаря за отговора. Еми аз одеве изядох около 3-4 цели пържени яйца и купешки салам... Не са чак толкова много мазнини ама пак ям доста. Значи 100% ще увисна с моите размери и килограми? Кофти.

По-добре не яж много често купешки салам.

24.07.13
08:39

То като ще сваляш, ще сваляш - какво да се направи. Никой не знае обаче дали наистина ще увиснеш или не, по-добре стани пак активно спортуващ, да качиш някое и друго килце, което да опъне кожата тук таме.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1