бягане+студ=???

12.10.05
15:42

Хора кажете ми как бягате в студеното време? :roll: Аз едвам издържам наполовина от избягваното по време на топло време(лятото 8 обиколки,а сега в по студеното време 4)

12.10.05
17:40

ми тичаи на място във вас не е такав ефекта ама е от добре от настинка :)

12.10.05
20:01

[quote author=”^MaD^”]ми тичаи на място във вас не е такав ефекта ама е от добре от настинка :)

Мен много не ми се струва добро това като тренировка.

Иначе студа, ако няма вятър съвсем нормално се преодулява. Дори понякога тичането в снегово много ме кефи. Но е важно да сезагрее добре, като след това не се изстива рязко... ефекта гаранте няма да е положителен.

Някой хора дори бягат голи при отрицателни температури, но същите тези не си позволяват да изстиват след това.

Абе накратко, като бягането най-добре да завършва в къщи. А не както си багаш да спреши да останешна студа. Гарантирана простуда е.

Успехи

12.10.05
21:04

Внимавай с тичането на студено !!! Аз така си докарах двустранна пневмония.Е стопих от високата температура 8кила за 9 дена, но направо ми се взе акъла и си ги възстанових после.
Едно добро решение на въпроса, но иска пари е покупката на велоергометър.

12.10.05
21:09

Страхотно решение за кардио на закрито е ходенето по стълби.Ефекта е почти като при бягането,но няма риск от простуди,ако си добре облечен.

12.10.05
21:26

Какви простуди, какви пневмонии бе хора :shock:  Значи, който е лепнал нещо такова, прави нещата не както трябва. А туй да бягаш в затворено помещение и то намято :!:  :!:  :!:  :!:  :?:  :?:  :?:  Егати кардиото, агати бягането. Умряла работа, тъй да знаете :wink:

12.10.05
21:27

Това с двустранната пневмония ме уплаши.Защото аз имам вече 3 :cry: Вярно е че са били преди10 години но все пак не е шега работа.А това за стълбите ми се вижда идеално защото живея в 8 етажна сграда.

12.10.05
21:43

Какво мислите ако заменим бягането със скачане на въже на топло у нас?

12.10.05
21:43

Без лоши чувства и без цел обиждане/заяждане...хора вие не сте добре. Аз след тренировка си карам на велоергометъра около 15 минути и просто се чувствам повече от добре, изсъхвам си в съблекалнята сменям тениската и към дома облечен добре...тея тичания по стълби по снегове навънка :-) малко не са добра идея. На стадиона ако не те мързи да бягаш след тренировка е добре, след като спреш да бягаш се обличаш и ако живееш далеч отиваш в заведение на по чайче...

Едит: Скачането на въже също е много добро решение
П.С. качването на стълби оформя дупето :-D

12.10.05
21:48

[quote author=“TMT”]Какво мислите ако заменим бягането със скачане на въже на топло у нас?

на мен не ми харесва много ме заболяват прасците

12.10.05
22:06

[quote author=”^MaD^”][quote author=“TMT”]Какво мислите ако заменим бягането със скачане на въже на топло у нас?

на мен не ми харесва много ме заболяват прасците

Мхм мисълта ми беше дали е ефикасно.

DM

13.10.05
00:21

зДравейте
няма лошо време, има лоши дрехи,това е най важния фактор
загрявате с гимнастика преди бягането, докато организма е топъл и е в движение, нищо не може да ви се случи, но след тренировката веднага на топло, не се спирайте да изстивате навън , тогава се хващат настинките,
стан
ПС: ЧИОЧИПС  как ти се струва варианта вместо да изсъхваш в съблекалнята да си удариш един топъл душ, и тогава да се прибереш

13.10.05
11:51

[quote author=“daddy”]Какви простуди, какви пневмонии бе хора :shock:  Значи, който е лепнал нещо такова, прави нещата не както трябва. А туй да бягаш в затворено помещение и то намято :!:  :!:  :!:  :!:  :?:  :?:  :?:  Егати кардиото, агати бягането. Умряла работа, тъй да знаете :wink:

защо така негативно към бягането на място? аз съм го пробвал и резултатите бяха мн.добри - 5кг. за 5 седмици. (5 пъти седмично по 25-30 мин.) единственият недостатък е че трябва по-дълго да се прави защото натоварването не етолкова интензивно като при “нормалното” бягане.

13.10.05
14:22

като бягаш на студено може да ти се възпали гърлото :)

13.10.05
15:54

[quote author=”^MaD^”]като бягаш на студено може да ти се възпали гърлото :)

:lol:

Айде стига лафове де...  :lol:

Багане при по ниски температури е напълно нормално нещо стига да се спазват някой прости правила. /Под по-ниски нямам в предвид 10 под нулата разбира се.../

13.10.05
17:51

стъпалата и те са добра алтернатива.Митко Димитров така си е правил кардиото на морето като бачкал в някъв 12 етажен хотел и сутрин по 5-6 пъти ги качвал. А скачането на въже и то е мн добро ама на мене не ми се отразява добре щото се се спъвам.
Не съм някой разбирач тва го четох в едно МиФ.Тоя най силният мъж на света Мариус Пудзиановски си е прайл кардиото с въже  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1