24.07.13
16:11
Здравейте колеги! :) Това лято се очерта не по-малко горещо и веднага друпнах с килограмите надолу. Домързя ме да ходя на тренировки по 4 пъти седмично, а ги ограничих до 2 пъти, спрях да ям както през зимата и късната пролет и резултата е 10 килограма надолу за 2-3 седмици. Качих общо 20 и нещо килограма зимата и изведнъж 10 за няколко седмици ми се видяха много. Заприличал съм на както вика един авер ‘аушвицски сомалиец’ :D:D Така де шегата настрана, в момента съм 188 см, 77-8 килограма и единственото нещо, от което съм що-годе доволен е, че поизчистих неволно. Сега мисля, че се е видяло, че през лятото няма накъде да се качват килограми, поне аз, но има ли някакъв начин да си запазя тези килограми и да върна някой друг килограм възможно по-бързо. Взел съм един сносен гейнър на ON и хапвам доволно въглен и месо, ама пак не мърдам тц тц... Забравих да кажа, че и прекъснах тренировките за 2-3 седмици и сега по нищо не мога да кажа, че съм ходил на фитнес цяла зима и ще разчитам на феномена мускулна памет да си свърши работата :D За колко време мога да си върна формата и килограмите ако тръгна редовно 4 пъти отново?
24.07.13
16:21
казано от Insane M на 24.07.13, 16:11:
За колко време мога да си върна формата и килограмите ако тръгна редовно 4 пъти отново?
На това отговор няма кой да ти даде. Почни да тренираш повече и по-често, увеличи приема на калории. Тялото е най-икономичното нещо на света => ако нещо не му трябва в ежедневието то го премахва, т.е. няма да храни бицари и гърди с кръв и да товари сърцето без да се използват регулярно само и само да си як за плажа... Ядене и трениране на базови упражнения и си ток.
През лятото много трудно ще си върнеш килограми. В жегите се губи тегло,а не се увеличава. С 2 тренировки седмично би могъл да поддържаш отлична форма. Обаче мускулите не се захранват с въздух или на фотосинтеза. Колкото и пъти да тренираш,ако спреш яденето резултатът ще бъде сегашния ти резултат, -10 кг. Дори с повече от 2 тренировки ще губиш мускулна маса още по-бързо,ако храненето е недостатъчно.