Musashi-Mega Fat Metabolizer

15.06.04
10:47

Kакво знаета за продукта на Мусаши Mega Fat Metabolizer?  :?:  :?:
:?: Ако някой от вас го е ползвал нека сподели впечатления.  8)
Благодаря ви!  :D :D

15.06.04
13:06

Musashi kakto i produktite im sa samo edno ime.
Vzemi si na universal

15.06.04
13:19

vanisher kakvo si probval na musashi. To4no fat burnerite im sa nai-dobrite na pazara. Vsi4ki moi priateli, koito sa polzvali ne6to na musashi sa dovolni. Ebasi s kakvo universal e po-dobur ot musashi. Za ednite ceni 6te se svidite za zdraveto si…

15.06.04
13:57

Цената на този продукт е 24 лв.в един интернет сайт (911.bg) + 4лв. за доставка. Не знам в магазин каква е цената. Но за тази мисля, че това е прилична цена.

15.06.04
14:56

Ползвал сьм това чудо на Мусаши,не е лошо но за да има ефект трябва да се взима с поне Л-карнитин.Ако искаш по-добрия вариант е HUAN.То е подобно ,но е на прах и поне на мене даде добри резултати :wink:

16.06.04
14:52

ae fatburnerite na JK daje e po hubav ot na musashi . Musashi sa samo LABEL ( ime ) kakto kaza vanisher . Napravo sa smeshni

FL

16.06.04
15:08

Cruise,ne 4e musashi sa mi liubimcite,ama te si proizvejdat vsi4ko.ot nqkolko dni sam na fet loss formula i sam dovolen(dava energiq predi kardioto,nqmam stoma6ni problemi)daje sam i malko dolu s kg.

16.06.04
19:14

edinstveno ot produkt(i) na UNIVERSAL sym imal mnogo golqma promqna v masa, sila !
nikoq druga firma e napravila tova a povqrvai mi za 8 meseca sym izpil 1 kup laina :)
samo protein kato go rzbyrkam vyv vodq ili mlqko e 150litra minimum.

3 produkta sym probval na Universal i ot trite sym osetil efekta !
Musashi sym pil 4 produkta ot koito 2 proteina ot koito kachih 2 KG
no ot koito protein da izpiq 2 KG za 20 dena shte ka4a 2 KG nqkude !

Za poreden pyt kazvam che az li4no sym fen na UNIVERSAL i nikoga poveche nqma da si kupq neshto a Musashi tyi kato za visokata cena poluchavam ka4estvo, koeto se predlaga i ot mnogo MNOGO drugi firmi !!!

19.06.04
18:00

6e mi dade6 li site v koito ima nqkakvo info za universal

19.06.04
19:18

emiii
www.universalnutrition.com

samo che tam nqma vsichki produkti tyi kato ima blizo 50 takiva, koito seproizvejdat samo za evropa
zatova otivash an Pirotska 12 kydeto sa dilyri na UNIVERSAL i si pitash kvoto trea :)

BA

20.06.04
00:25

vanisher, стига с тоя спам ве фен. Тва си е чист спам. Той човека пита дали някой е ползвал: Musashi-Mega Fat Metabolizer а пък докъде се стигна. Ами на тебе ако не ти действат добре Musashi може на някой други хора да действат добре. Не е нужно да налагаш мнението си постоянно за тези Universal. Може и да са добри ама трябва всеки индивидуално да си прецени. Не на всеки действат еднакво добре. На мен Мусаши ми действат перфектно и не мисля да ги сменям. Който иска да ги сменя да се  обърне за съвет към теб ако иска, но сега не ставаше въпрос за какви фетбърнери са добри, а за конкретен фетбърнер дали е добър, а ти го обърна на СПАМ... Така, че айде по-сериозно за напред и гледам още 2-3 поста пак със спам за този Universal само налагаш. Ами няма смисъл от толко спам те хората разбират и с 1 път. Ако искат ще ги пробват и така...

20.06.04
16:15

abe hora vie napravo ste obsebeni ot tova musashi be.

Q mi vij gornite postove po dobre !!!
Napisal sym drug fat burner tyi kato ne sym probval na musashi
kakvo kato vyprosyt e kym opredelen produkt ?!?! mislq che komentari po konkurenciqta za fat burneri e dobre doshlo !!!

2ro chovekyt me pita za INFO i az mu davam SITE-a

MISLQ CHE TI SE OBAJDASH NE KYDETO TRQBVA I ZATOVA PO DOBRE ZAMYL4I !!!!
OTGOVORIH NA 2 VYPROSA KONKRETNO ZA RAZLIKA OT TEB, KOITO ME OBVINQVA VYV SPAM…. NE AZ SYM S 314 MNENIQ I AKO SE HVANA DA TI GI CHETA POVQRVAI MI - 50% SHTE OTIDAT KYM SPAMA !!!!!!!!!!!!!!
MOLQ TE PRESTANI DA MI PRAVISH NEUMESTNO ZABELEJKI !!!!!!!!!!! :evil:

BA

21.06.04
10:28

[quote author=“vanisher”]Musashi kakto i produktite im sa samo edno ime.
Vzemi si na universal

И това ако не е спам. Като не си пробвал няма да говориш, че били име и т.н. Това, че някой така ти е казал не означава, че е така. Като не си пробвал вземи и пробвай и тогава говори. Как може изобщо да говорите без да правите връзка с главния мозък не знам?!?!?
Ами браво като си отговорил на 2 въпроса със спам.
Аз никъде не виждам да си отговорил на въпроса - “Kакво знаета за продукта на Мусаши Mega Fat Metabolizer? Ако някой от вас го е ползвал нека сподели впечатления.” Ти не си го ползвал и не можеш да отговориш на този въпрос!!!! А ходиш да правиш спам. Следващия път като правиш спам ще ти изтрия поста. Пък ходи да са оплакваш на арменския поп ако искаш!

21.06.04
11:12

[quote author=“vanisher”]edinstveno ot produkt(i) na UNIVERSAL sym imal mnogo golqma promqna v masa, sila !
nikoq druga firma e napravila tova a povqrvai mi za 8 meseca sym izpil 1 kup laina :)
samo protein kato go rzbyrkam vyv vodq ili mlqko e 150litra minimum.

3 produkta sym probval na Universal i ot trite sym osetil efekta !
Musashi sym pil 4 produkta ot koito 2 proteina ot koito kachih 2 KG
no ot koito protein da izpiq 2 KG za 20 dena shte ka4a 2 KG nqkude !

Za poreden pyt kazvam che az li4no sym fen na UNIVERSAL i nikoga poveche nqma da si kupq neshto a Musashi tyi kato za visokata cena poluchavam ka4estvo, koeto se predlaga i ot mnogo MNOGO drugi firmi !!!

Az li4no bih iskal da probwam na UNIVERSAL no q mi kaji ti koi produkti to4no si probwal i kuv be6e efekta?

21.06.04
19:05

prati mi MSG za da ti otgovorq shtroto shte byda obvinen v popularizacia i monopol nad pazara s universal . shte byde reklama i kakvo li oshte ne shte kajat milite mi Mr Muskul i Bad Boy

tehniq totem e Musashi..da mu se radvat
prati mi MSG i mi kaji kakvo iskash da znaesh.. shte se radvam da ti byda polezen

21.06.04
21:10

Мисля, че се разбрахме нещо с теб. Ако искаш още да се караме нямаш проблеми. Казах ти, не ме интересува какво предлагаш, стига да не говориш негативно за КОЯТО и да е фирма.
ПП Мусаши въобще не ми е “тотем”. Още съм зелен в културизма, ползвам различни неща. Това, че съм започнал с мусаши незначи, че твърдя, че са най-добрите. Просто не ми е приятно да се съсипва труда на хората. Ако нямаш да кажеш нещо хубаво за нещо по-добре нищо не казвай.

21.06.04
22:13

[quote author=“Mr. Muskul”]Ако нямаш да кажеш нещо хубаво за нещо по-добре нищо не казвай.

Не съм съгласен с това - великите са казали “в спора се ражда истината”! Аз ти казвам, че критиката е добро нещо, РАЗБИРА СЕ, КОГАТО Е ОБОСНОВАНА!

21.06.04
22:32

Хeх, добре, само че тук просто няма за какво да се спори. Според него Мусаши са само име, добре. Според него са скъпи, дори прескъпи, добре. Според него Universal са по-добри, добре. Ама да казва, че мусаши не продават качествени продукти не съм съгласен. Никой, който е ползвал мусаши не може да се оплаче от каквото и да било свързано с качеството. А за Universal като гледам има доста противоречиви мнения. Това разбира се си е МОЕ мнение, основано на МОИТЕ наблюдения. Казваш, че критиката е хубаво нещо, но не виждам какво може да се критикува тук. Все едно някои дистрибутор на мусаши е седнал да отговаря на въпроси. Те си продават, не виждам да отиват към фалит, следователно ги купуват. И пак повтарям, всеки си съставя свое мнение базирано на това, което вижда. И да ми казва някой, че Universal са по-доби няма да повярвам, преди сам да съм се уверил. Засега просто нямам такива наблюдения.

22.06.04
19:34

За пореден път ме обвинявап в нещо, което не съм казал. ЗА ПОРЕД ПЪТ искам ЦИТАТ от мойте думи където казвам че мусасши не са качествени ?!
А между другото знаеш, че в последно време Мусаши се опаковат в БГ ?! Докарват се насипно в чували и тука се затварят...българина си знае работата...а и нишестето е евтино...те нека минават ТГА контрол като излизат от Австралия ама треа да минават още един тука в БГ.
Но ми писна да споря с вац...особено Мр Мускул тъй като най вероятно тренираш от 1 месец и си изпил2 КГ протеин и 100тина аминокиселини, а бе мом4е, та ти нямаш база за сравнение, за да говориш !!!

22.06.04
19:45

Ела се разбереме на живо,а? Да видим кой откога тренира, какво е постигнал. За пореден път говориш глупости за Мусаши и вече ме дразниш, сериозно. Аре да престанем с тази тема, че вече ми писна!

22.06.04
19:59

1. На дали би искал среща на живо...в твой интерес е.
2. Кой откога тренира също мисля не би искал да знаеш..пак е в твой интерес.
3. Какво е постигнал...и тука надали имаш шансове ...

затова моля те престани ! Не съм единствения, който знае какво говори и с право имам право да говоря срещу Мусаши. Защо не си харесаш PC GENIUS или Eclipse ??? Те също защитават мойта теза

22.06.04
20:29

Надали съм имал шансове, не било в мой ентерес?? Какво? Моля да се уточняваш. Пич, за последен път ти казвам, ти нямаш теза. Това са твоите наблюдения и не искам да ми ги натрапваш. Говори си каквото искаш срещу мусаши, живеем в свободна страна. Само не ме обиждай, защото НЯМАШ това право!

23.06.04
00:20

Момченце ти ставаш за политиката... умееш да перафразираш речта ми...СЕГА ГОВОРЯ СЕРИОЗНО !!! ИСКАМ ДА МИ ДАДЕШ ЦИТАТ, В КОЙТО В ПРЯК ТЕКСТ ТЕ ОБИЖДАМ ... няма такъв...

аз спирам с този безмислен спор...някой беше казал - “нито си ми на пушката, нито си ми на калибъра...”

PEACE !
  :wink:

23.06.04
14:34

Ами например това: [quote author=“vanisher”]Мр Мускул тъй като най вероятно тренираш от 1 месец и си изпил2 КГ протеин и 100тина аминокиселини, а бе мом4е, та ти нямаш база за сравнение, за да говориш !!!

Какво да разбирам аз от това, че нищо не разбирам ли? Откъде знаеш откога тренирам, какво съм пил, как изглеждам? Прав си за едно, спора е безмислен.

23.06.04
15:30

Ураа заветния консенсус !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1