12.10.05
23:58
Абе преди взимах геинер на JC и на седмица качвах по 1кг.Нормално ли е това?А и колко горе-доло да очаквам да кача за 2 месеца с креатин,амино и протеин(естествено и с подходяща диета)?
13.10.05
10:57
Напълно нормално е да качваш кило на седмица , това е в рамките на нормалното. А едва ли има човек който с точност ще ти каже колко ще качиш, обади се на някой врачка , тя може да ти каже
еее кило на седмица е добре бе. аз със зоб качвам по 5-6 на месец, а ти само с гаейнър. трябва да си доволен :D
13.10.05
16:33
ма от това кило съм сигорен че и половината не е чисто
Дам селект маи си прав доста трудно може да се качи 1кило мускули за седмица !!!
ООО да кило чисти мусколи на седмица е невъзможно!То половин не може само за сравнение в нашия град един се мисли за най силен и вдига 120кг.от лег а раката му е 50см. е това прави 11см мазнини щото братовчетми има рак 39см и вдига тия кила 5 серии по 12 пъти колкото оня! 8)
lololo по твоита логика силовите трибоици трябва да са наи яките хора на света :) :lol: :lol:
13.10.05
19:51
Е...вярно че не е чиста мускулна маса, ама аз и не очаквам да е така.
По принцип зимата качвам, а лятото чистя...както и повечето от вас предполагам :wink:
13.10.05
20:50
така че си земи про голд 90 на нитрум и поне зи знеш че качваш чисто мас а не мазнини
колограм за седмица си направо супер, ама са ми казвали че на JC не им били много чисти продуктите имам предвид малко забранена химиика
14.10.05
10:14
селект ти тоя Про голд как и кога го пиеш бе брат че качваш така добре от него?
14.10.05
10:40
hubstar :
колограм за седмица си направо супер, ама са ми казвали че на JC не им били много чисти продуктите имам предвид малко забранена химиика
И аз напоследък чувам много лоши неща за JC, а и преди като взимах ми направи впечатление че вкусът на един и същ гейнър почти винаги беше различен...затова вече не ползвам продуктите на JC.
тва за вкуса е вярно. аз са пия някъв протеин дето не мога да определя на какво точно има вкус. ама е готин :D
14.10.05
20:32
[quote author=“wolf_”]Про голд 90 на нутрим къв вкус има щото мисла да зема да го пробам
Млечния шоколад е добре , особено с мляко
Дам и аз съм пил ПРО ГОЛД 90 с вкус на млечен шоколад уникален е на вкус ако го пиеш с прясно мялко аз така го пия ! Иначе доколкот знам има и ягода и банан ама аз не съм виждал де само съм чувал че има такива вкусове !