25.07.13
21:41
Стаж : Година и малко
Килограми : 80
Цел: Качване
Някакво подобие на РБД
За ден :
4л. прясно мляко 3%
10 яйца (цели)
100гр. овесени ядки
Какво е мнението ви за това?
Това са около 3000-3100 ккал.
Незнам въглехидратите от млякото колко са качествени като цяло де.
25.07.13
21:55
4 литра прясно мляко? това е твърде много по-добре изяш 1 килограм сирене...
В 4 литра прясно мляко има страшно много лактоза, може дори да ти избият и пъпки.
Нали осъзнаваш, че това е изключително еднообразно хранене, което няма как да ти достави важни нутриенти.
Не всичко е калории.
25.07.13
22:22
Аз просто искам да видя как ще изпиеш 4 литра мляко, повечето хора едвам изпиват 2 литра вода на ден пък 4 литра мляко...
25.07.13
22:53
тук идва хубавата част :D аз си го пия без проблемно. пия го по лесно от вода даже. имал съм дни в които съм стигал до 6-7л прясно мляко.(Заедно с вода 2-3л)
Даже колкото и смешно да звучи ... имам рекорд по бързо пиене на мляко :D 26 сек. за 1 литър (никакви проблеми после)
Ни пъпки ни пръдня .... нищо
@Петко - не готвя за жалост.
@Маргарита - честно да ти кажа ... мляко + яйца + овес ... не виждам какво толкова повече “важно” от съставките на тези мога да дам на тялото си.
Мнението беше редактирано от Данаил Делимарков на 25.07.13 22:54.
25.07.13
23:59
казано от Данаил Делимарков на 25.07.13, 22:53:
тук идва хубавата част :D аз си го пия без проблемно. пия го по лесно от вода даже. имал съм дни в които съм стигал до 6-7л прясно мляко.(Заедно с вода 2-3л)
Даже колкото и смешно да звучи ... имам рекорд по бързо пиене на мляко :D 26 сек. за 1 литър (никакви проблеми после)
Ни пъпки ни пръдня .... нищо
@Петко - не готвя за жалост.
@Маргарита - честно да ти кажа ... мляко + яйца + овес ... не виждам какво толкова повече “важно” от съставките на тези мога да дам на тялото си.
Ако е от магазин не знам дали въобще има нещо важно за тялото ти в това мляко...
А и наистина 4 литра особено прясно мляко са прекалено много, а и само това колко дни може да ядеш 1, 2, 3, 5 и после като видиш мляко и овес ще ти се повръща...
26.07.13
00:14
“не готвя за жалост”
В какъв смисъл не готвиш,едни пържоли ли не можеш да овкусиш и опечеш?
26.07.13
09:12
Не не мога.
преди година се бях опитвал с цялата работа с готвенето на месо ... вкус на гума ... или удавено в сол...
единственото “готвено” което мога са яйца ... мога да варя и макарони :D
ПС преди да започнат нападките искам да кажа , че не веднъж съм молил наще да ме научат ... но все са заети
а рецептите от интернет или кулинарните предавания няма да коментирам.
@ петя - не ме подценявай. Няма да се обяснявам как ще го издържа но на мен това не ми е проблем. Защо всички сте си набили главите с тези ХИПИ глупости , че като е от магазина е лошо?! Сори брат ама нямам баба с крави.
И много се нервя като почне някой да ми обяснява ОРГАНИЧНАТА страна на нещата.
Мнението беше редактирано от Данаил Делимарков на 26.07.13 09:13.
26.07.13
09:16
казано от Данаил Делимарков на 26.07.13, 09:12:
И много се нервя като почне някой да ми обяснява ОРГАНИЧНАТА страна на нещата.
Аз пък, когато някой обяснява как НЕ МОЖЕ да готви. “Който иска, намира начин. Който не иска, намира извинение”.
Аз да готвя се научих на 50% сам, 50% съвети от майка ми. Сега почти на 100% научавам нови неща от рецепти, само малки подробности, когато не са ми ясни питам. Та така, всичко можеш, но явно те мързи. А разлика между домашно и купешко мляко има огромна (и го казвам като човек, който също пие доста прясно мляко от магазина, защото прясното ми е любимо).