14.10.05
00:30
благодаря ви за отговора :D ама искам да попитам зашто на лежанка и на скрипец много бавно качвам кг.Какво да направя :?: от една седмица ям сутрин овесени ядки с кисело мляко ,на обед нещо с месо преди фитнес 1 консерва риба а след него 5 яица и вечеря с пуешко месо и нещо друго.пия и един чаи за отслабване мисля че има ефект :wink:
...от една седмица ям...
Човек ти чуваш ли се ? :shock: Аз качвам средно на месец по 2-3кг. на лежанка и скрипец(верттикален за гръб).Някой повече де но се пак си се храня редовно и спазвам грамажа белтъчини и въглехидрати. Също спазвам и серии-те и повторенията. Последната ми серия винаги е максимум по 4-5 повторения като последното или последните 2 с помощ, демек за сила. За 6 месеца от около 40кг от лег сега дигам 70кг от лег(6-7 пъти сам)...след 3 месеца пиши пак какво е станало с тежестите, по тежко ли дигаш, и не забравяй, храни се правилно.
27.10.05
11:23
[quote author=“zloster_ma6inata”]благодаря ви за отговора :D ама искам да попитам зашто на лежанка и на скрипец много бавно качвам кг.Какво да направя :?: от една седмица ям сутрин овесени ядки с кисело мляко ,на обед нещо с месо преди фитнес 1 консерва риба а след него 5 яица и вечеря с пуешко месо и нещо друго.пия и един чаи за отслабване мисля че има ефект :wink:
за отслабване е доста добра тази програма
29.10.05
16:56
да за отслабване става поради липса на въглех.,за качване на мускулна маса - въгех.,за енергия преди тренировка пак трябват въглехидрати и то бавноусвояеми като овеса-наи доброто за преди тренировка разбирасе мое мнение но при мен деиства доста добре