какво да правя

14.10.05
00:30

благодаря ви за отговора  :D ама искам да попитам зашто на  лежанка и на скрипец много бавно качвам кг.Какво да направя :?:  от една седмица ям сутрин овесени ядки с кисело мляко ,на обед нещо с месо преди фитнес 1 консерва риба а след него 5 яица и вечеря с пуешко месо и нещо друго.пия и един чаи за отслабване мисля че има ефект  :wink:

14.10.05
00:45

само маи не се разбира кг като маса или като тежест  :?:

14.10.05
14:07

...от една седмица ям...

Човек ти чуваш ли се ? :shock:  Аз качвам средно на месец по 2-3кг. на лежанка и скрипец(верттикален за гръб).Някой повече де но се пак си се храня редовно и спазвам грамажа белтъчини и въглехидрати. Също спазвам и серии-те и повторенията. Последната ми серия винаги е максимум по 4-5 повторения като последното или последните 2 с помощ, демек за сила. За 6 месеца от около 40кг от лег сега дигам 70кг от лег(6-7 пъти сам)...след 3 месеца пиши пак какво е станало с тежестите, по тежко ли дигаш, и не забравяй, храни се правилно.

14.10.05
15:29

не е лошо и въглехидрати да ядеш. иначе няма от каде да ти дойде сила.

FI

27.10.05
11:23

[quote author=“zloster_ma6inata”]благодаря ви за отговора  :D ама искам да попитам зашто на  лежанка и на скрипец много бавно качвам кг.Какво да направя :?:  от една седмица ям сутрин овесени ядки с кисело мляко ,на обед нещо с месо преди фитнес 1 консерва риба а след него 5 яица и вечеря с пуешко месо и нещо друго.пия и един чаи за отслабване мисля че има ефект  :wink:

за отслабване е доста добра тази програма

MI

29.10.05
16:56

да за отслабване става поради липса на въглех.,за качване на мускулна маса - въгех.,за енергия преди тренировка пак трябват въглехидрати и то бавноусвояеми като овеса-наи доброто за преди тренировка разбирасе мое мнение но при мен деиства доста добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1