25.07.13
23:30
Взех си глутамин на прах и на опаковката пише, че не трябва да се приема от хора под 18 годишна възраст. Искам да ви попитам, дали ще има проблем, защото аз съм на 16? Благодаря предварително.
казано от Ivailo Petrov на 25.07.13, 23:30:
Взех си глутамин на прах и на опаковката пише, че не трябва да се приема от хора под 18 годишна възраст. Искам да ви попитам, дали ще има проблем, защото аз съм на 16? Благодаря предварително.
Е,щом така пише значи трябва да почакаш още 2 години. И тогава глутамин. Всичко с времето си.
Глупости! Пий го, след като си го купил, но в бъдеще знай, че глутамина е една от най-безмислените добавки.
Или намери някой на който му трябва и го продай,ако не е разпечатан още по-добре.
26.07.13
00:39
Пий го без да се притесняваш, няма да ти навреди и определено не е безсмислен ;)
Винаги съм се чудил защо никога не се чете на опаковката какво се купува. Иначе едва ли ще ти стане нещо от глутамина пък и едва ли ще имаш някаква полза от него.
казано от Владимир Димитров на 26.07.13, 00:39:
определено не е безсмислен ;)
Да, нямаше да бъде безмислен ако не беше най-разпространената аминокиселина. Глутамина, съставлава 20-25% от аминокиселинния профил на повечето източнищи на протеин. Килограм месо, съдържа от порядъка на 40-50гр глутамин. Изгарям от желание, да ми обясниш, защо аджиба, има смисъл да купуваме глутамин като добавка, след като е изключително лесно да си го набавим в повече от прилична доза от храната.
Мнението беше редактирано от Valdis на 26.07.13 08:35.