Проблем с качването на килограми

Здравейте приятели , казвам се Алберто и съм на 19 години , преди 8 месеца започнах да ходя на фитнес , тогава бях висок 1.88 и бях 79 килограма , започнах да тренирам чисто след 1-2 месеца си взех Креатин Монохидрат , изпих го за 2 месеца цялата кутия и продължих да си тренирам , за времето което тренирах успях да кача близо 8-9 килограма и бях доволен от постиженията , направих 41 см бицепс , а преди това ми беше 32 , направих добър релеф и общо взето бях доволен защото качването на “маса” за мен беше много трудна задача , защото метаболизъма ми е много бърз и трудно успявах да кача килограми , но както и да е. В последните няколко месеца всичко беше добре , тренирах си 4-5 на 2 и общо взето качвах и маса и усещах че имам и повече сила и всичко беше ОК , но проблема е че от няколко седмици започнах работа 2 на 2 (2 работя 2 почивам)  работата е тежко физическа , работя като Продавач в голям магазин , редя безалкохолни напитки и т.н и общо взето 11 часа не спирам да нося безалкохолни и съм на крак , това започна да ме уморява и за това реших да тренирам 2 на 2 , през 2та почивни дни да тренирам , абсурд за мен е да тренирам след работа защото съм много уморен и едвам успявам да ям и да си легна от болки в краката , да не говорим за тренировка. За 2 седмици свалих 2 килограма , започнах да пия Протеин и да ходя 2 на 2 на фитнес обаче усещам че започвам да отслабвам много и искам помощ от вас , моля ви кажете ми как да запазвам формата си и как да се храня и какви добавки да пия за да качвам маса а не да я губя защото се чувствам в катаболно състояние и незнам какво да правя , ям често когато съм на работа по 8-9 двоини сандвича с кашкавал и салам и т.н , след това си купувам от топлата кухня и отново ям и след работа ям 2 пъти обаче ефекта е същият , губене на килограми ... :(

трябват ти повече калории, щом сваляш явно си в калориен дефицит

26.07.13
09:53

Ами увеличи яденето и калориите. И тренирай всеки втори почивен ден. Ще въртиш дните от сплита в почивните дни (втория почивен ден,след това следващия втори почивен и така) или пък цялото тяло в един ден,ако не те изморява прекалено много.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1