25.07.13
22:32
Здравейте, приятели. Бих искал да ви попитам какво мислите за този продукт : AmiN.O. Energy. Това са аминокиселини и също така дава енергия ако се пие преди тренировка. Има ли някой, който да го е пил и ако има моля да сподели какви са му впечатленията от този продукт. Защото смятам да си го взема, но първо искам хора, които са го ползвали да ми кажат мнението си. Благодаря ви!
Преди година изпих няколко кутии и останах доволен. Направи си добре сметката за цена/дози. Приемах го по 2 дози повреме на тренировка и понякога една доза по обяд.
26.07.13
08:44
Благодаря за мнението! :)
26.07.13
14:37
казано от Strelok91 на 26.07.13, 09:52:
Щом ти се дават толкова много пари за таурин,глутамин и кофеин...
Всъщност, няма глутамин а BCAA. И не е много скъпо, защото 44-2 лв(не помня колко беше с картата за отстъпка) ми излиза за 2 месеца и 2 седмици. Като ще пия по 1 доза преди тренировка! :)
Мнението беше редактирано от previos previos на 26.07.13 14:41.
казано от previos previos на 26.07.13, 14:37:
казано от Strelok91 на 26.07.13, 09:52:
Щом ти се дават толкова много пари за таурин,глутамин и кофеин...
Всъщност, няма глутамин а BCAA. И не е много скъпо, защото 44-2 лв(не помня колко беше с картата за отстъпка) ми излиза за 2 месеца и 2 седмици. Като ще пия по 1 доза преди тренировка! :)
Всъщност има БЦАА, има и глутамин.
По-добре се насочи към чисти аминокиселини и отделно си пий кофеин щом искаш да те вдига нещо. За аминокиселини добри варианти са - Xtend, Purple Wraath, Monster Amino, PrimaForce BCAA Instantized.
26.07.13
19:02
Между другото този продукт мислех да го разтварям с кафе ! :D
казано от previos previos на 26.07.13, 19:02:
Между другото този продукт мислех да го разтварям с кафе ! :D
И защо ?
27.07.13
11:27
Защото винаги преди тренировка пия кафе и понеже не пише, че има кофеин, аз мисля, че трябва да си го набавя от кафето. А и тъкмо енергията ми ще е по-голяма(надявам се) :D
казано от previos previos на 27.07.13, 11:27:
Защото винаги преди тренировка пия кафе и понеже не пише, че има кофеин, аз мисля, че трябва да си го набавя от кафето. А и тъкмо енергията ми ще е по-голяма(надявам се) :D
Не, че нещо ама май пак не си прочел съдържанието:
Caffeine (From Green Tea)‡, Green Tea Extract (Camellia Sinensis)(Leaf)(Standardized For EGCG), Green Coffee Extract
Аз все още твърдя ,че близо 75% от продукта е таурин и глутамин. Две не толкова скъпи аминокиселини.
27.07.13
18:32
Честно казано, прочетох съдържанието на бързо, затова може би не съм забелязал. И не мога да споря по тази тема, дали е глутамин или таурин и т.н.