14.10.05
12:39
Здравейте! Значи наскоро си взех 10 кг. Pro Gold 90 i 3 кг Pure Whey 85% , понеже гоня резултати , как ви се струва да ги изпия за 2 месеца,връзват се по около 210гр. на ден. Смятам сутрин например да пия 2 пъти по 35гр Про Голд , след тренировка 60гр. от суроватката
и вечер преди лягане пак 2 пъти по 35 гр. Про Голд,да речем в разстояние 1- 2 часа един от друг.Понеже знам ,че 200 грама протеин на ден няма да могат да се усвояват, смятам да направя в тези два месеца направо и един цикъл с метан.След това съм решил поне месец и половина - два да продължа на креатин,глутамин и някакви амино,доколкото ми стигнат финансиите.Та въпросът ми е , дали като добавя и метана ще мога да очаквам усвояване от организма на голяма част от протеините и дали е удачна употребата след тези 2 месеца на креатин,амино и глутамин с цел задържане на по-голяма част от постигнатото?Метана смятам да го пия така :
1седмица 10мг/ на ден
2. 20мг
3. 30мг
4. 40мг
5. 50мг
6. 40мг
7. 30мг
8. 20мг
9. 10мг
Значи знам,че малко са завишени дозите на метана , ама ми е втори цикъл , пък и спазвам хранителен режим и протеините и храната ,която поемам през деня в противен случай се съмнявам,че ще могат да бъдат усвоени.
Благодаря предварително за мненията ви и успех на всички!
14.10.05
12:47
А ти колко килограма си?
14.10.05
13:07
Ами около 77 кг.,182см. , ако нещо друо ви интересува, питайте!
Успех!
еми братле кажи си колко тежиш първо ... а иначе ... 200 грама протейн малко множко ми се струват.По добре си вземи сега креатина,глутамина и л-карнетина и ги пий с протейните .... и чак след като привършат тогава го пони тоиа метан.Аз така бих направил.Но все пак изчакай и някои по компетентен от мен да постне нещо :roll:
А междо другото тоя метан колко ще ти излезе цикъла и за него трябват ли ти някакви протектори ?
14.10.05
13:18
Значи ти само от добавки вкарваш почти 200гр протеин, което прави 2.5гр на кило само от добавките, а от храната смятал ли си колко ще вкараш?! Според мен на 3.5 или 4 макс е просто голяма глупост!
14.10.05
13:39
Maverick : написал точно над твоя пост,че тежа 77 кг. , а иначе L-carnitine нямам никакво намерение да пия,защото самият аз имам много нисък % подкожни мазнини - около 6.4
Sportex : какво имаш предвид ,че е голяма глупост 4 грама белтък на кг. лично тегло / гор-долу толкова ми се връзват / - няма да мога да ги усоя ли???
Успех на всички!
14.10.05
13:55
Ами освен, че не можеш да ги усвоиш излишно натоварваш организма! Гледай да не минаваш границата от 4гр. на кило!
Според мене си4кия този белтък няма да можеш да го усвоиш.Мисля че повче от 3 гр белтък не ти трябват ( за кг естествено).Дори ми се струва че и тези 3 гр са много,ама ако искаш опитай,щом и ще зобиш.Според мен обаче пак няма да можеш да го усвоиш и ще товариш допълнително бъбреците.За оптимално смятам че дневния прием на белтък трябва да бъде разделен по равно между храната и добавките.Така ще имаш и за повече време да пиеш.Но само ти си решаваш.Успех
14.10.05
19:17
пич гледаи да не се нацепиш много :):):):)
14.10.05
22:35
Мен нацепването не ме притеснява :wink: , въпросът е ,че търся високи резултати , но за по-кратко време:)
Jay_C : Добре де,ако намаля дневният прием на 3 грама на кг. лично тегло, протеините ще ми стигнат за около 3 месеца и нещо, а аз 3 месеца с метан не мога да се зобя , по обясними причини :) Има ли смисъл тогава, щом така и така няма да могат да се усвоят , да пия по по малко и като свърша с метана да продължи пак с протеини + амино +креатин + глутамин ?Или пък е по-добре например сега да почна един месец с протеините и след това като ми останат за 9 седмици да си ги допия с метан и чак след това амино+глутамин+креатин?
Успех!
Тоя Кирил Вълчев рекламираше няква добавка Pepsin.Зима се след прием на протеин за 100% усвояване
то това не е добавка а ензим :wink: