200гр. протеин на ден???Много ли е???

NI

14.10.05
12:39

Здравейте! Значи наскоро си взех 10 кг. Pro Gold 90 i 3 кг Pure Whey 85% , понеже гоня резултати , как ви се струва да ги изпия за 2 месеца,връзват се по около 210гр. на ден. Смятам сутрин например да пия 2 пъти по 35гр Про Голд , след тренировка 60гр. от суроватката
и вечер преди лягане пак 2 пъти по 35 гр. Про Голд,да речем в разстояние 1- 2 часа един от друг.Понеже знам ,че 200 грама протеин на ден няма да могат да се усвояват, смятам да направя в тези два месеца направо и един цикъл с метан.След това съм решил поне месец и половина - два да продължа на креатин,глутамин и някакви амино,доколкото ми стигнат финансиите.Та въпросът ми е , дали като добавя и метана ще мога да очаквам усвояване от организма на голяма част от протеините и дали е удачна употребата след тези 2 месеца на креатин,амино и глутамин с цел задържане на по-голяма част от постигнатото?Метана смятам да го пия така :

1седмица  10мг/ на ден
2.        20мг
3.        30мг
4.        40мг
5.        50мг
6.        40мг
7.        30мг
8.        20мг
9.        10мг

Значи знам,че малко са завишени дозите на метана , ама ми е втори  цикъл , пък и спазвам хранителен режим и протеините и храната ,която поемам през деня в противен случай се съмнявам,че ще могат да бъдат усвоени.
Благодаря предварително за мненията ви и успех на всички!

SP

14.10.05
12:47

А ти колко килограма си?

NI

14.10.05
13:07

Ами около 77 кг.,182см. , ако нещо друо ви интересува, питайте!
Успех!

14.10.05
13:13

еми братле кажи си колко тежиш първо ... а иначе ... 200 грама протейн малко множко ми се струват.По добре си вземи сега креатина,глутамина и л-карнетина и ги пий с протейните .... и чак след като привършат тогава го пони тоиа метан.Аз така бих направил.Но все пак изчакай и някои по компетентен от мен да постне нещо  :roll:
А междо другото тоя метан колко ще ти излезе цикъла и за него трябват ли ти някакви протектори ?

SP

14.10.05
13:18

Значи ти само от добавки вкарваш почти 200гр протеин, което прави 2.5гр на кило само от добавките, а от храната смятал ли си колко ще вкараш?! Според мен на 3.5 или 4 макс е просто голяма глупост!

NI

14.10.05
13:39

Maverick : написал точно над твоя пост,че тежа 77 кг. , а иначе L-carnitine нямам никакво намерение да пия,защото самият аз имам много нисък % подкожни мазнини - около 6.4
Sportex :  какво имаш предвид ,че е голяма глупост 4 грама белтък на кг. лично тегло / гор-долу толкова ми се връзват / - няма да мога да ги усоя ли???
Успех  на всички!

SP

14.10.05
13:55

Ами освен, че не можеш да ги усвоиш излишно натоварваш организма! Гледай да не минаваш границата от 4гр. на кило!

14.10.05
16:05

Според мене си4кия този белтък няма да можеш да го усвоиш.Мисля че повче от 3 гр белтък не ти трябват ( за кг естествено).Дори ми се струва че и тези 3 гр са много,ама ако искаш опитай,щом и ще зобиш.Според мен обаче пак няма да можеш  да го усвоиш и ще товариш допълнително бъбреците.За оптимално смятам че дневния прием на белтък трябва да бъде разделен по равно между храната и добавките.Така ще имаш и за повече време да пиеш.Но само ти си решаваш.Успех

EN

14.10.05
19:17

пич гледаи да не се нацепиш много :):):):)

NI

14.10.05
22:35

Мен нацепването не ме притеснява  :wink: , въпросът е ,че търся високи резултати , но за по-кратко време:)
Jay_C : Добре де,ако намаля дневният прием на 3 грама на кг. лично тегло, протеините ще ми стигнат за около 3 месеца и нещо, а аз 3 месеца с метан не мога да се зобя , по обясними причини :) Има ли смисъл тогава, щом така и така няма да могат да се усвоят , да пия по по малко и като свърша с метана да продължи пак с протеини + амино +креатин + глутамин ?Или пък е по-добре например сега да почна един месец с протеините и след това като ми останат за 9 седмици да си ги допия с метан и чак след това амино+глутамин+креатин?
Успех!

15.10.05
18:07

Тоя Кирил Вълчев рекламираше няква добавка Pepsin.Зима се след прием на протеин за 100% усвояване

15.10.05
19:11

[quote author=“wolf_”]Тоя Кирил Вълчев рекламираше няква добавка Pepsin.Зима се след прием на протеин за 100% усвояване

то това не е добавка а ензим :wink:

15.10.05
22:08

не виждам как ще тренираш че да са ти нужни 210 гр протеин без храненията, тварде много са според мен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1