CrossFit - Старт.

27.07.13
14:09

Здравейте,искам да попитам има ли значение дали ще тренирам във фитнес зала(и дали въобще е възможно да се тренира CrossFit във зала) или навън? И става ли за начинаещи? Извинявам се ако въпросите ми са смешни но не разбирам от такъв вид спорт видях темата Какво представлява кросфит? и ми се стори интересно за спортуване.Ходил съм на фитнес за около 3 месеца преди 2-3 години а като 15-16 годишен съм тренирал 1 година баскетбол в момента съм на 20 години работя ,но не спортувам.

Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Христо Иванов на 27.07.13 14:13.

27.07.13
17:53

Според мен няма значение къде ще тренираш, ако можеш да практикуваш кросфит правилно. Аз правя нещо като кросфит в залата, но понякога когато има много хора е почти невъзможно да си направиш тренировката. Специално за кросфит аз предпочитам да се тренира на открито или в зала предназначена за това. :)

27.07.13
22:14

Имаш ли желание, има и начин. Трудно е, но напълно възможно. Е гледат ме като полезно изкопаемо, особено като си донеса хоуммейд ролера, топка за бейзбол и някои други пособия като въже за скачане, но пука ли ми? Особено забавно е като почнеш да кипваш, първо ти се смеят, ама след 40ия продължават да си сгъват за бицепс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1