Препоръчайте ми креатин монохидрат

Здравейте , тренирам от 8 месеца и отначало бях чист , после пих някакъв монохридатен креатин , изпих го за 1 месец качих 9 килограма и продължих да си тренирам само на протеин , обаче сега започнах работа и свалих 2 кг  и искам да си взема пак креатин , може ли да ми препоръчате някой добър креатин монохидрат за покачване на мускулна маса , висок съм 1.89 и тежа 87 килограма.

27.07.13
23:49

Принципно креатин монохидрат има патентована формула и няма кой знае каква разлика в марките и тнт. Гледай креатина да е micronized (микронизиран ( пречистен) ). Аз ти препоръчвам creatine powder на ON.

28.07.13
01:15

Качил си 9 кг за един месец от креатин?

Cool story, bro.

28.07.13
12:49

Оооолл как се качват 9 кг с креатин?

Не сте ме разбрали правилно , качих 9 килограма през периода който тренирах , извинявам се явно грешно съм се изказъл

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1