разделяне на дневниците

Carbohydrate

28.07.13
21:20

Идея. Да се разделят дневниците във разделите. Така във раздел ББ ще си има свои дневници и хора трениращи ББ и за красиво тяло просто ще си ги правят там, ще пишат, получават, дават съвети съгласно своята цел. А хора трениращи силови спортове или просто силово ще си направят там дневниците и съответно ще обитават тази област. Кросфитъри ще си имат своя територия и те.
За какво? По лесна навигация, няма да се бъркат незнаещи хора по отдели, от които не разбират и да дават съвети  които не са за този спорт и  т.н. Във всеки раздел ще си има съответен модератор със правомощия, който да разбира материята. Той може да води няколко раздела разбира се )))

И ако след няколко месеца реша да тренирам кросфит, а не примерно бодибилдинг, какво правим? :)

28.07.13
22:13

Аз съм ЗА.

казано от Херцог Трън на 28.07.13, 21:23:

И ако след няколко месеца реша да тренирам кросфит, а не примерно бодибилдинг, какво правим? :)

Може да се направи такава опция в първия пост на дневника да има бутонче “премести” и да си го местиш според целите.

AS

28.07.13
22:16

казано от Filip Mutafov на 28.07.13, 22:13:

Аз съм ЗА.

Може да се направи такава опция в първия пост на дневника да има бутонче “премести” и да си го местиш според целите.

А ако всеки ден правя различни тренировки?

28.07.13
22:20

Понеже форума няма достатъчно много раздели, в които никой не пише, та дай да направим още няколко?
То много хора и без това не знаят какво и защо тренират, да не говорим, че дневниците им траят по 2-3 месеца, така че подобно разделяне е излишно.

28.07.13
22:22

може да има един такъв раздел за не определени - смесен  :D

пп : след поста на Петко, млъквам чао :D

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 28.07.13 22:24.

Carbohydrate

28.07.13
22:23

казано от rsky на 28.07.13, 22:16:

Аз съм ЗА.

значи минаваш на раздел ” лутам се мамо безцелно” :D ....това ще помогне да се ориентираш на някъде, да почнеш да специализираш, а не да си останеш аматьор до края на живота си. Пък и тук на форумаима доста хора, които си зная “занаята”....

AS

28.07.13
22:25

казано от Vasil Stoianov на 28.07.13, 22:23:

Аз съм ЗА.

значи минаваш на раздел ” лутам се мамо безцелно” :D ....това ще помогне да се ориентираш на някъде, да почнеш да специализираш, а не да си останеш аматьор до края на живота си. Пък и тук на форумаима доста хора, които си зная “занаята”....

Защо разнообразието от тренировки да означава “лутам се безцелно”?!
Извинявай,но не всеки има определен ден за гърди( като вторник например :D ) ,за да специализира. ;)

Carbohydrate

28.07.13
22:26

казано от Петко К на 28.07.13, 22:20:

Понеже форума няма достатъчно много раздели, в които никой не пише, та дай да направим още няколко?
То много хора и без това не знаят какво и защо тренират, да не говорим, че дневниците им траят по 2-3 месеца, така че подобно разделяне е излишно.

Да, но за много хора ще е по-добре да отделно, защото ще се прави по-професионално или ще се повиши нивото на самият раздел, а от там и на самият форум, като се има придвид специализацията, а не празни приказки в общеване, както е сега.

Carbohydrate

28.07.13
22:27

казано от rsky на 28.07.13, 22:25:

казано от Vasil Stoianov на 28.07.13, 22:23:

Аз съм ЗА.

Защо разнообразието от тренировки да означава “лутам се безцелно”?!
Извинявай,но не всеки има определен ден за гърди( като вторник например :D ) ,за да специализира. ;)

точно във ББ раздела ще са всичките тренировки и упражнения, диети и т.н. както ти искаш)

В момента всеки знае г/д как тренират хората с дневници(който следи сравнително редовно) и си има определен набор от дневници, които следи. Както каза Петко - и така има много раздели. За бутончето “премести” - само това липсва...

Carbohydrate

28.07.13
22:38

да, но със това, форума ще бъде по-професионален т.к. ще има раздели със специализация, не го подценявайте. Вече е крайно време форума да повиши своето профи лице. Мисля, че форума само ще спечели. А като искаш да пишеш, пиши, никой не ти забранява.

28.07.13
23:12

Хората,които стъпват за пръв път в форума не виждат графа “хранене”,да не говорим за “специализация”,но е много добра идея и съм съгласен,ще е удобно и по целенасочено към трениращите,които не познават чуждите дневници и не знаят,кой за какво тренира.

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 28.07.13 23:12.

Carbohydrate

28.07.13
23:19

Ето, разделът “Културизъм и ББ” стои празен, макар , че на форума 50% тренират за тяло! Със сигурност новият раздел на ” културизъм и ББ”, където ще се добавят дневниците, упражненията и т.н. ще се ползва много от хора, които се интерисуват от това. Но, ако някой нов влезе във форума, няма да се лута, а ще се насочи във правилният раздел според своите цели и ще знае, че се намира сред знаещи темата хора, това е факт.

28.07.13
23:41

Новодошлите дори не гледат къде пускат темите, ти искаш да четат!?
Проблема е, че не можеш да направиш чисто разделение. колко са професионалните билдери или трибойци? Много хора тренират само за раздвижване и да подържат форма. И колко раздела трябва да има тогава? 10?
Какво правим, ако днес тренирам бодибилдинг, а утре реша да тренирам трибой, или се ориентирам към стрийтфитнеса? Ще си пускам всеки път нов дневник ли? Къде ще сложиш дневници като на The Reem, чиито тренировки не са нито бодибилдинг, нито трибой, нито кросфит? А дневника на Веселин Дойчев?
А и твоят дневник за кой раздел го определяш, щото аз лично не мога да реша? :D

28.07.13
23:51

Ако ще разделяме дневниците по раздели,моя ще да е в най-долния раздел. И то като важна тема.. :D

Carbohydrate

28.07.13
23:52

казано от Петко К на 28.07.13, 23:41:

Новодошлите дори не гледат къде пускат темите, ти искаш да четат!?
Проблема е, че не можеш да направиш чисто разделение. колко са професионалните билдери или трибойци? Много хора тренират само за раздвижване и да подържат форма. И колко раздела трябва да има тогава? 10?
Какво правим, ако днес тренирам бодибилдинг, а утре реша да тренирам трибой, или се ориентирам към стрийтфитнеса? Ще си пускам всеки път нов дневник ли? Къде ще сложиш дневници като на The Reem, чиито тренировки не са нито бодибилдинг, нито трибой, нито кросфит? А дневника на Веселин Дойчев?
А и твоят дневник за кой раздел го определяш, щото аз лично не мога да реша? :D

Честно казано твоя коментар, по точно края му, ме натъжава. Твоето изказване просто не ти прави чест. Просто забравете за темата! Във форума движещата сила е завист, злоба, оплюване и т.н. и практикувана даже и от такива, които би трябвало да не заемат страна. За моя дневник можех да кажа, че не ти е работа, но ще се въздържа. Съжалявам, че изобщо завързах този разговор, който просто целеше дебат, а не това уродско негово подобие.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 28.07.13 23:53.

28.07.13
23:57

Няма да затварям темата, само защото не ти харесват отговорите. Като не търпиш критика, недей да пускаш теми.
А въпроса ми е съвсем сериозен - твоят дневник за кой раздел е? Имаш за цел 150 лег - ОК, ама това не е трибой, нито е бодибилдинг, нито пък попада в някой от другите раздели.
И не само твоят е така.

Carbohydrate

29.07.13
00:07

казано от Петко К на 28.07.13, 23:57:

Няма да затварям темата, само защото не ти харесват отговорите. Като не търпиш критика, недей да пускаш теми.
А въпроса ми е съвсем сериозен - твоят дневник за кой раздел е? Имаш за цел 150 лег - ОК, ама това не е трибой, нито е бодибилдинг, нито пък попада в някой от другите раздели.
И не само твоят е така.

не си прочел вярно, раздела е силови спортове, за трибой никой не е писал. Знам какво е критика, тя трябва да е по същество, а не закачки, от рода ” аз прявя всичко и ще съм еди какво си” и т.н. Силовите ще вклюсват не само трибоя, а и тежката атлетика( има и такива, които тренират) армрест., гири и т.н. всеки който се занимава за сила за определени движения. Сега със сигурност мога за ти заявя, че ти никога няма да разбереш за моя дневник, защото просто си се зациклил във някаква неприязън към мен. Все ми е тая де. И не става въпрос за критика, това е дебат със аргументи, а не персонално обиждане, разбери най-накрая. Що се касае до мен, има хора, които вместо мен могат да ти обяснят кое ка е, но ти сигурно го знаеш и продължаваш да се зацикляш персонално. Обърни внимание! Не си хлапе.

29.07.13
00:31

Неприязъм лично към теб? Обиди? :D Сериозно? Това, че ти се обиждаш от всякакви неща не е мой проблем.
Ето ти критика по същество - защо например бодибилдинга според теб не към силовите спортове? Сигурно там не се вдигат тежести и не се гонят резултати в базовите движения?
Точно това е проблема с предложението ти, че няма как да поставиш точна граница къде свършва едното и почва другото.
И чисто практически, как ще накараш хората да си пускат дневника в правилния раздел? Колко хора има, дето тренират няколко неща едновременно? Освен това, някои от модераторите си имаме и друга работа, освен да губим часове в местене на дневници по разделите.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.07.13 00:31.

Carbohydrate

29.07.13
07:02

казано от Петко К на 29.07.13, 00:31:

Неприязъм лично към теб? Обиди? :D Сериозно? Това, че ти се обиждаш от всякакви неща не е мой проблем.
Ето ти критика по същество - защо например бодибилдинга според теб не към силовите спортове? Сигурно там не се вдигат тежести и не се гонят резултати в базовите движения?
Точно това е проблема с предложението ти, че няма как да поставиш точна граница къде свършва едното и почва другото.
И чисто практически, как ще накараш хората да си пускат дневника в правилния раздел? Колко хора има, дето тренират няколко неща едновременно? Освен това, някои от модераторите си имаме и друга работа, освен да губим часове в местене на дневници по разделите.

прочети си пак коментара №14, и после пиши, че не си искал да напишеш едно,а аз съм разбрал друго. Ето съседната тема за форумно състезание стана ла.на от спортният дух на трениращите. А лично към теб, може би трябва да си прегледаш коментарите, и новите хора, които идват тук и пишат, да във някои случаи и смешни неща, нетрябва да им се пише, че са тъпи, олигофрени и т.н. и може би ще има повече дневници и трениращи хора. А ти, като работещ във форума изобщо трябва да си подбираш тона, защото си лицето на форума.
А моят дневник го остави и не пиши от името на други, да не си им говорител.
Затварям темата, защото това не е вече дебат. Съжалявам за темата, че изобщо я подхванах. Явно тук нищо сериозно не може да се обсъжда. Даже темата със интервютата е ос.ана.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 29.07.13 07:24.

Три-четири пъти прочетох коментар коментар 14 и честно казано не мога да разбера от какво точно се засегна, Васко. Колкото до новодошлите - извинявай, но 95% (да не кажа повече) са първо неориентирани, второ нагли и искат да им се сипва с лъжичка в устата информацията. И споменаваш теми, за които нямаш цялата информация :)

Съвет - не бъди толкова тънкообиден и ще видиш колко по-хубав ще ти се струва форумът ;) :)

Carbohydrate

29.07.13
10:10

Тук изобщо не става въпрос за това. Аз пуснах тема, която мислих, че ще е интересно да обсъдим, а във отговор получавам сърказъм за моят дневник. Когато аз го изкоментирах, то Петко вече разбра, че е сгрешил като ме е клъвнал не по темата и понече да се спаси. Той работи във форума и най-малко той има право да разваля темата със персонални нападки, просто не е хубаво от човешка гледна точка най-малкото.
Не съм се обидил, просто не мога да разбера що за позитивизъм е това и не е само тази тема. На Петър още в самото начало на пускането на темата за форумно състезание му казах, че нищо няма да излезе, защото някои от хората тук не са със добър дух и това са от старите погребители.
Иска ми се да стане форума по-профилиран, по-професионален, с по-интелигентни изказвания за да дойдат още нови хора, които да искат да се развият. Вижте, идват бивши спортисти, които също ги интересуват определени неща и те можеха да ги намерят във някой профилиран раздел, а не да му пишат сулю и пулю врели-некипели. Не съм казал, че това трябва непремено да стане, исках да го обсъдим, а се получиха такива не нужни никому работи.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 29.07.13 10:21.

Допълнителното сегментиране на форума няма да доведе до по-добро използване и преживяване - имаме вече редица примери за това. Вървим към по-разширена функционалност на дадени раздели тук и дневниците са основна част от плана.

Щях да споделя още, но ще повторя част от коментираното по-горе.

29.07.13
12:24

казано от Vasil Stoianov на 29.07.13, 10:10:

Той работи във форума и най-малко той има право да разваля темата със персонални нападки, просто не е хубаво от човешка гледна точка най-малкото.

Извинявай, но НЕ РАБОТЯ във форума. Никой не ми плаща за това. Ако мислиш, че ми е много приятно да оправям бакиите и да чистя насраните теми, и заради това да търпя критики и лични нападки и всичко това на ДОБРА ВОЛЯ, и от горе на всичко да си подбирам думите като политик, че случайно да не засегна някой с чувствителна психика, много си се объркал.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.07.13 12:25.

Carbohydrate

29.07.13
12:51

казано от Петко К на 29.07.13, 12:24:

казано от Vasil Stoianov на 29.07.13, 10:10:

Той работи във форума и най-малко той има право да разваля темата със персонални нападки, просто не е хубаво от човешка гледна точка най-малкото.

Извинявай, но НЕ РАБОТЯ във форума. Никой не ми плаща за това. Ако мислиш, че ми е много приятно да оправям бакиите и да чистя насраните теми, и заради това да търпя критики и лични нападки и всичко това на ДОБРА ВОЛЯ, и от горе на всичко да си подбирам думите като политик, че случайно да не засегна някой с чувствителна психика, много си се объркал.

за разлика от някои, аз не обсъждам чужди дневници, работи и т.н., когато не са тема на разговор и не съм си позволявал фриволно отношение към някой или нещо. А ти, щом имаш повече власт, би трябвало повече да си съобразяваш от другите.
И пак повтарям, през оная работа ми е какво си мислите за моите тренировки, няма обиди. Айде със здраве!

29.07.13
15:23

И кой ти е обсъждал дневника? Зададох ти прост и ясен въпрос, на който ти така и не отговори, но почна да се правиш на обиден и да разтягаш локуми.
Освен това, преди да се опитваш да ми държиш сметка за поведението, я си виж пост №6 и ми кажи дали с него не обиждаш много от хората във форума

Carbohydrate

03.08.13
14:07

Сега видя ли за какво става въпрос, нали! Ето за това говорих!
Май, не всеки има право да пише във форума, а само този, който тренира по “правилата” .....

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 03.08.13 14:08.

09.08.13
16:02

казано от Vasil Stoianov на 28.07.13, 22:38:

...форума ще бъде по-професионален...

Васко, мисля си, че по-удачно откъм професионализъм би било дневниците да имат рейтинг, базиран на рейтинга на коментарите (лайкове дет’ се вика на чист български) в него. Така четящите ще могат да подбират и да отсяват професионално воден и полезен дневник от плявата. Най-вече новите потребители, защото редовно четящите знаят доста добре кой дневник колко струва.

Отделно, не вярвам Петко да е искал да те засегне с питането за твоя дневник, струва ми се, че друго имаше предвид, но не смятам за нужно да адвокатствам. Обсъждането на дневника ти в един ред на мисли с този на The Reem и Веселин Дойчев е всичко друго, но не и обида ;).

За мен реализирането на тази идея ще бъде излишно усложнение в няколко аспекта. От една страна тези, които искат да започнат водене на дневник, няма да се ориентират къде да го публикуват. Голяма част от тях са начинаещи или недостатъчно опитни, за да могат да определят сами много неща в режима си. От друга страна четящите ще бъдат затруднени, защото ще трябва да следят повече раздели. От трета страна екипът ще поддържа трудно адекватното разпределение на дневниците.

Форумът няма как да стане по-професионален, тъй като основната маса на потребителите му не са професионални спортисти.

Carbohydrate

09.08.13
16:42

казано от Veso Pervazov на 09.08.13, 16:02:

казано от Vasil Stoianov на 28.07.13, 22:38:

...форума ще бъде по-професионален...

Васко, мисля си, че по-удачно откъм професионализъм би било дневниците да имат рейтинг, базиран на рейтинга на коментарите (лайкове дет’ се вика на чист български) в него. Така четящите ще могат да подбират и да отсяват професионално воден и полезен дневник от плявата. Най-вече новите потребители, защото редовно четящите знаят доста добре кой дневник колко струва.

Отделно, не вярвам Петко да е искал да те засегне с питането за твоя дневник, струва ми се, че друго имаше предвид, но не смятам за нужно да адвокатствам. Обсъждането на дневника ти в един ред на мисли с този на The Reem и Веселин Дойчев е всичко друго, но не и обида ;).

Що се касае до лайковете, слагаме ги не винаги от гледна точка на определена позиция, а от различни такива. Да не говорим, че има просто смешки, които лайкваме и т.н. Моя последен коментар беше за дневник на момче трениращо по Менцер, където всички го нападнаха, даже хора, които не тренират ББ. Какво право имат, след като не са ББ. Накрая момчето май помоли да му махнат дневника, защото го няма. Ако дневника му беше във ББ раздел, това нямаше как да се случи, защото самият раздел предполага за трениране точно на ББ. Незнам и аз точно как може да се случи. По скоро искам ограничаване на пошлостта тук на форума и разни коментатори без знания да не пишат или по-скоро да не им обръщат внимание. Незнам, знам само, че дневника на момчето ми харесваше и го няма, защото..........................................................................-тук го допишете сами...
Правилно ли е така да се случва?

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.08.13 16:44.

09.08.13
16:44

казано от Vasil Stoianov на 09.08.13, 16:42:

Незнам, знам само, че дневника на момчето ми харесваше и го няма, защото..........................................................................-тук го допишете сами...

Всеки иска да дава акъл,а той му е в дефицит.

Моя последен коментар беше за дневник на момче трениращо по Менцер, където всички го нападнаха, даже хора, които не тренират ББ. Какво право имат, след като не са ББ.

Това, че тренират по друг начин трябва да е ограничение да дават коментари? Пример - Славко в момента тренира по-скоро като лекоатлет... според теб има ли право да даде мнение на някой, който се придържа към методиката на кросфита? Недей така... :)

Ако дневника му беше във ББ раздел, това нямаше как да се случи, защото самият раздел предполага за трениране точно на ББ.

Изхождаш от позицията, че който тренира като бодибилдър, ще коментира само този тип режим и се интересува само от такъв тип тренировки. А нещата стоят по този начин в твърде малко случаи. :)

Незнам и аз точно как може да се случи. По скоро искам ограничаване на пошлостта тук на форума и разни коментатори без знания да не пишат или по-скоро да не им обръщат внимание.

Не е това начинът. Всички се дразним на такива неща, но няма как да елиминираме в достатъчна степен заради свободния достъп до сайта и форума.

09.08.13
16:59

Разделянето на дневниците няма да оправи нещата,трябва ЛЕК модераторски контрол.Не е въпросът кросфитър да не коментира дневник на трибоец или трибоец на кросфитър..Ама да идват в дневника на човек,който целта му е ориентирана към телостроене и да му говорят глупости за функционалност и да искат да го правят някакъв щангист трибоец или кросфитър какъвто и да е,още малко ако може и вяра ще му наложат и ще му кажат къде и на кой Бог да ходи да се моли.

Мнението беше редактирано от Teen Power на 09.08.13 17:00.

Carbohydrate

09.08.13
17:02

казано от Кольо Пияндето на 09.08.13, 16:54:

Това, че тренират по друг начин трябва да е ограничение да дават коментари? Пример - Славко в момента тренира по-скоро като лекоатлет... според теб има ли право да даде мнение на някой, който се придържа към методиката на кросфита? Недей така... :)

нямах точно това предвид, а това, че какво право имат да го хейтват, обиждат и т.н. след като Менцер и последоватили, и методиката си я има и тя е жива. Що се касае до разделяне на дневниците, ще преструктурирам въпроса.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.08.13 17:03.

Carbohydrate

09.08.13
17:06

И още....че кой след това ще дойде във форума. Всеки, който дойде със своя тренировка и държи на нея, става за хейтване...Добре, нека се изказват, пишат, но то не е така и всички го виждаме, нали?!

казано от Teen Power на 09.08.13, 16:59:

Ама да идват в дневника на човек,който целта му е ориентирана към телостроене и да му говорят глупости за функционалност и да искат да го правят някакъв щангист трибоец или кросфитър какъвто и да е,още малко ако може и вяра ще му наложат и ще му кажат къде и на кой Бог да ходи да се моли.

Едва ли някой от екипа ще откаже съдействие при молба да се прочисти дневник. Знаете, обаче, че дневници се модерират без изричното съгласие на автора само при грубо нарушаване на правилата. Нямаме основание да отстраняваме мнения от дневници само защото са от хора, които не споделят същото виждане за режим и тренировки като титуляра на дневника.

казано от Vasil Stoianov на 09.08.13, 17:02:

нямах точно това предвид, а това, че какво право имат да го хейтват, обиждат и т.н. след като Менцер и последоватили, и методиката си я има и тя е жива. Що се касае до разделяне на дневниците, ще преструктурирам въпроса.

За обиди си има ред и съответното противодействие... но за разлика в гледната точка - няма как да стане. Докладвай мненията, които смяташ, че са проблемни и екипът ще прецени какво да направи в конкретния случай.

Carbohydrate

09.08.13
17:15

казано от Кольо Пияндето на 09.08.13, 17:11:

Едва ли някой от екипа ще откаже съдействие при молба да се прочисти дневник. Знаете, обаче, че дневници се модерират без изричното съгласие на автора само при грубо нарушаване на правилата. Нямаме основание да отстраняваме мнения от дневници само защото са от хора, които не споделят същото виждане за режим и тренировки като титуляра на дневника.

обяснете тогава, зощо го няма дневника на момчето?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.08.13 17:19.

казано от Vasil Stoianov на 09.08.13, 17:15:

обяснете тогава, зощо го няма дневника на момчето?

Нямам представа, най-вероятно по молба на автора.

Съкращавам ти цитатите, за да е по-прегледно и да не четем едни и същи неща по няколко пъти на една страница.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.08.13 17:22.

Carbohydrate

09.08.13
17:30

Ок, благодаря!

09.08.13
21:45

казано от Vasil Stoianov на 09.08.13, 17:02:

нямах точно това предвид, а това, че какво право имат да го хейтват, обиждат и т.н. след като Менцер и последоватили, и методиката си я има и тя е жива.

Те ще хейтват неговия дневник където и да се намира. Каквото и разделяне да бъде направено на дневниците,това няма да ограничи хейтването. Защото всички раздели на форума,целият сайт са открити за посещение и свободно,неограничено пускане на коментари. Просто който иска да хейтва ще го направи във всеки един раздел.
Не се интерсувам много от стрийтфитнес и пауерлифтинг (и разни други неща),но понякога преглеждам темите в съответните раздели. И нищо друго не ми пречи да хейтвам в тях където и да се намират,освен това че не желая да го правя.
Ако това разделяне на дневниците се предлага само за да няма хейтване, то това разделяне ще бъде като една врата в полето :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1