14.10.05
16:46
Така хора сега имам намерение пак да си вземам млечно яичен протеин но се чудя на коя фирма засега съм зимал само на Нутрим про голд 90 мисля че е добър но все пак, дали няма да е добре да пробвам и някои на друга фирма ?
Какво ще ме посъветвате примерно Optimum,Universal,Weider, или МLO или пък каквото и да е друго или да си карам на Про Голд 90 ?
много или-та станаха просто искам да ме посъветвате ?
14.10.05
16:54
здравей аз вземам про голд 90 17лв-кг. Доволен съм.
Незнам дали ще видиш голяма разлика ако пиеш от скъпите продукти на чуждите фирми.Аз съм пил най-разлиачни.Мисля,че Нутрим си заслужава и като цена и като качество предлагано на тази цена.Един съвет-НЕ СИ ВЗЕМАЙ НА JK :)
14.10.05
20:02
Pro gOld е супер :)
Да хора мерси за съветите както каза Jay_C и много други са го казвали нутирм са доста добре в съотношението цена и качество !
Затова реших да си зема 1кг. Про Голд 90 за 20лв. аз нямам възможност да си го взема за 17лв. кат Джак Даниелс за съжеление!
И геинер също ще си зема в понеделник Жуниор на нутирм какво мислите за него ???
15.10.05
13:14
жуниор не е гейнер а е суроватка
а не е ли 53% суроватъчен гейнър 8)
бинго :wink:
Тоя про голд не е ли съмнително евтин - 20 лева килото за толкова високопроцентен протеин?
познавам много хора които го пият(и аз съм един от тях)и никой не се е оплакъл от него.само добри думи са се чували.и на вкус го докарват а и нутрим са добра марка.
Ми тои си пише ве и в саита и тука както казват повечето узери , като се има напредвид че в саита е в раздел геинери неможе да е протеин както казахте вие суровътачен геинер !
И така какво мислите за него , ако трябва да ги сравним с Супер Мас Гаин пак на нутрим кои бихте избрали ? малко е късно но все пак да видя вашите мнения щото вече съм решил да си взема Жуниора !
Пък за протеина на нутрим ПРО ГОЛД 90 напоследък и аз само хубави работи за него чувам дано да продължава така и за напред !!!
а стига е Канг неможе ли?!?
“400 г Junior
Високоефективен суроватъчен гейнър, с 53% белтъчно съдържание и съдържащ леснодостъпни за мускулите въглехидрати, обогатен със соли на фосфорната киселина и калций. ”
b/w аз лично сам за Джуниор-а
Ми тои си пише ве и в саита и тука както казват повечето узери , като се има напредвид че в саита е в раздел геинери неможе да е протеин както казахте вие суровътачен геинер !
И така какво мислите за него , ако трябва да ги сравним с Супер Мас Гаин пак на нутрим кои бихте избрали ? малко е късно но все пак да видя вашите мнения щото вече съм решил да си взема Жуниора !
Пък за протеина на нутрим ПРО ГОЛД 90 напоследък и аз само хубави работи за него чувам дано да продължава така и за напред !!!
Само 1 съвет ще ти дам. Не си зимаи супер гаинт мас !!! Аз си зех от него заедно с креатин и глутамин пак на нутрим и нищо не качих !!!
18.10.05
23:26
а това, че Про 90 е добър, го е казал някой и сега всички го повтарят като папгали. Ама то няма логика, след като на ВСИЧКИ световни фирми млечо-яйчния е бая по-скъп от суроватъчния, на Нутрим да е доста по-евтин
19.10.05
07:33
Верно втози форум “Нутрим” ги издигат едва ли не в култ.Нещо като масов спам.Получава се ефект плацебо в крайна сметка :)