29.07.13
01:33
Колебая се между креатин монохидрат и креатинова матрица. Кое е по-доброто? Кое би повлияло най-добре? Каква е разликата между тези видове. На 17 съм. Целта ми е да кача маса
29.07.13
04:22
Монохидрата не е сигурно дали ще ти влияе,матрицата няма как да не ти влияе защото е смес от няколко вида креатин,а другите и форми влияят.Аз съм за креатинова матрица,да се изкажат и други мнения.
29.07.13
09:44
Чувал съм, че монохидрата задържа вода и много се надуваш?
Какво ви е мнението за тези новите машинки, с които може човек сам да си прави капсули ? Примерно ако пътуваш нямаш много възможност за да бъркаш креатина и си сглобяваш едни бързи капсулки :) много хитро
казано от no name на 29.07.13, 01:33:
Колебая се между креатин монохидрат и креатинова матрица. Кое е по-доброто? Кое би повлияло най-добре? Каква е разликата между тези видове. На 17 съм. Целта ми е да кача маса
Монохидрат! Остатъка от парите за възможно по-качествена храна.
казано от Best Body на 29.07.13, 11:16:
Какво ви е мнението за тези новите машинки, с които може човек сам да си прави капсули ? Примерно ако пътуваш нямаш много възможност за да бъркаш креатина и си сглобяваш едни бързи капсулки :) много хитро
Хубави са! Радвам се,че вече ги има и на Българския пазар. Може и без тях...но е голяма играчка. Ако имаш време купи си само капсули и отдели една вечер.
И двете вършат работа, защото и двете са креатин. Аз лично бих заложил на монохидрат, кре-алкалин или може би креатин хидрохлорид, защото излизат много по-евтино от матрицата, а ефекта от тях е най-малко равен на този от матрицата.
казано от Strelok91 на 29.07.13, 11:56:
казано от no name на 29.07.13, 01:33:
Монохидрат! Остатъка от парите за възможно по-качествена храна.
казано от Best Body на 29.07.13, 11:16:
Хубави са! Радвам се,че вече ги има и на Българския пазар. Може и без тях...но е голяма играчка. Ако имаш време купи си само капсули и отдели една вечер.
Хахаха... чесно казано го правя за удоволствие и понякога си сядам и си ги правя мераклийски :)))
30.07.13
11:57
Дайте си мнението за този продукт http://shop.bb-team.org/biotech-usa-100-creatine-monohydrate
Мнението беше редактирано от no name на 30.07.13 12:09.
казано от no name на 30.07.13, 11:57:
Аз пък съм чувал, че Дядо Мраз е истински! И има шейна с елени, дълга брада, чувал...
Относно горе посочения креатин. Бих предпочел такъв който е по-фин, а не на едри кристали и разфасовка по-голяма от 100 грама за да може да се акумулира/насити в тялото при едни умерени дози за поне месец.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 30.07.13 12:11.