24.04.11
10:41
Здравейте! От доста време не съм писал във форума :) доста новости са въведени.
Дойде времето за изгаряне на мазнините и сваляне на килограми. След като две години ползвах Fyre-Syntrax и останах доста доволен, тази година реших да направя промяна, изпадна ми оферта за healthstore.bg/Lipo-6X-120-kapsuli.html?keyword=lipo+6 вече втора седмица го приемам, по указанията на опаковката, имам останал и азотен бустер PLUTONIUM-PEAK (довършвам го), спазвам прилична НВД, тренирам 5-6 пъти в седмицата, като правя 3 тренировки с тежести, след което кардио, а останалите 2-3 тренировки са ми основно кардио+корем взимам и BCAA-PEAK. Ефектът до тук е: 3-4кг надолу, не съм мерил в сантиметри, но по дрехите се забелязва понижаване.
Много хора са се спрели на OxyElitePro, аз бях в дилема какво да избера...ще продължа да пиша по темата за Окси-то, след края на опаковката ще реша дали да продължа с него или да направя нов избор.
24.04.11
12:22
OXY ELITE е твоят продукт заради Geranamine които го има като съставка.На мен лично Lipo 6 black и при прием на 6 капс на прием не ми направи голямо впечатление.А и по принцип за да има ефект Yohimbine HCL трябва да се приемат доста големи дози.
Формулата е следната цитирам
What’s the effective dose of yohimbine?
0.2 mg/kg bodyweight taken with caffeine 30-60 minutes before fasted cardio. So a 70 kg (154 lb) individual would take 14 mg. Since the pills are only available in 2.5 mg doses, the individuals would take 6 of them, getting 15 mg total.
http://forums.lylemcdonald.com/showthread.php?t=4076
26.04.11
17:57
По всичко личи, че тази година ще пробвам и Окси-то :)
Според мненията, които събрах и всичката информация, която прочетох в интернет, 3-те най-добри продукта за изгаряне на мазнините са OxyElitePro, Lipo6 и разбира се Fyre. Явно моят организъм не се “вълнува” много-много от Lipo-то...
27.04.11
17:26
Здравей Емзо :) изчерпателен както винаги ;)
Прочетох нещата, които си писал за тези продукти, освен Oxy, явно от всичко си доволен...бях си навил да го пробвам, но сега ме разколеба, остава ми още около седмица с Липо-то.
Гледам го този Stizm, в един сайт е 52лв. доста по-евтино идва от окси-то, може би ще се спра на него, дилемата е гомяма :D)
29.07.13
17:14
Lipo 6 Black Hers Ultra concentrate- освен за изгаряне на подкожна мазнина,оформя ли мускулите и има ли странични ефекти? :)
29.07.13
17:47
казано от Mirela Georgieva на 29.07.13, 17:14:
Lipo 6 Black Hers Ultra concentrate- освен за изгаряне на подкожна мазнина,оформя ли мускулите и има ли странични ефекти? :)
ефективно изтънява портфейла? Единственото по което се отличава ‘женската’ версия на продукта от другите е намаленото количество на съставките и наличието на фолиева киселина.
29.07.13
18:03
казано от Solomon Kane на 29.07.13, 17:47:
ефективно изтънява портфейла? Единственото по което се отличава ‘женската’ версия на продукта от другите е намаленото количество на съставките и наличието на фолиева киселина.
И струва ли си да се пробва добавката? Или има по-ефикасни на същия принцип?
29.07.13
20:18
казано от Mirela Georgieva на 29.07.13, 18:03:
Ако не си пила фатбърнъри, пробвай я. Ефикасността зависи от това какво очакваш - този клас добавки няма как да ти оформят мускула, нито да унищожат подкожната мазнина - те са стимулатори, подобно на кофеина, които да ти дадат последните 5-10% от резултата. Ако си купиш най-важните съставки поотделно вероятно ще ти излезе по-евтино и с по-голям ефект.
казано от Mirela Georgieva на 29.07.13, 18:03:
казано от Solomon Kane на 29.07.13, 17:47:
Както Solomon Kane каза много по-добрият вариант е да си вземеш по отделно съставките и да си направиш собствен бърнър.
Самото LIpo 6 Black Hers съдържа главно 3 съставки от които идва ефекта му - кофеин, синефрин и йохимбин. Ако си ги вземеш по отделно ще ти излезе по-евтино и ще можеш да си ги дозираш както ти искаш (на Липото формулата е скрита, така че не знаеш колко приемаш от отделните съставки).