28.07.13
15:38
Здравейте,
Аз съм нова тук. И не само във форума но и в сайта. Надявам че ще ми помогнете, защото много бих искала да започна моят дневник. Смятам, че с негова и естествено ваша помощ ще съм мотивирана постоянно.
Моят проблем е, че имам малко корем. Наистина е малко но ме дразни. Не искам да го имам, защото мечтая за плочки или по- точно за релефен корем. Та аз съм висока 170 см. и тежа 56 кг, на 16 год. Спортувам много. Бягам, плувам, карам колело, играя тенис на корт, баскетбол, скачам на въже, тренирам и по една домашна програма insanity. Сигурно сте запознати с нея. Тренирам много, но все още си стои това коремче. Аз знам, че това е заради липсата на диета. Опитвам само с ограничения. Например не ям сладко, тестено, пържено и т.н., но мисля, че ми е нужен точен хранителен режим, който не мога да изготвя сама. Повечето от вас знаят повече от мен затова ви моля за помощ.
Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/3580#ixzz2aLIF2o9x
28.07.13
16:30
Ако искаш да водиш дневник тук, започни с описването на един твой ден (хранене и спорт) - на база на това ще може да се споделят каквито и да е съвети. За момента е доста общо представено.
28.07.13
22:32
Обикновено, сутрин закусвам в 9.00 часа, като закуската представлява мюсли с прясно мляко или някакъв плод. Често в мюслито слагам пресни орехи. Преди обед правя insanity и играя баскетбол.
Обядвам в 13.30 или 14.00ч., старая се да е по едно и също време. Той представлява домашно приготвена храна, която изключва всичко пържено или тестено. Много рядко си позволявам пържени яйца. Когато ям, изяждам едно. След това играя тенис, карам колело. Плуване тренирам само в учебно време.
Към 16.00ч. обикновено изяждам някакъв плод. Много обичам плодове, каквито и да са.
Към 18.00ч. бягам 10 обиколки на стадиона и скачам на въже.
Вечерята е най-късно в 20.00ч. и тя е отново домашно приготвена храна.
Старая се да пия по 3 литра вода на ден. Понякога, когато много ми се дояде нещо сладко, пия някакъв натурален сок.
30.07.13
11:32
Тази сутрин, закуска в 9.00ч. - 1 ябълка, 1 круша и половин парче диня.
След това тренировка insanity
30.07.13
11:34
Не знам дали е подходяща за мен, но мисля да пробвам ниско въглехидратна диета.