12.10.05
22:48
да ви попитам (тези които пият”про 90 голд”)как го пиете :?:
аз го пя слет тренировка по 20 грама и преди лягане 20 грама а когато нямам тренировка сутрин 20 и преди лягане 20 грама.(пия го от 2 месеца и малко)
така добре ли е или греша :?: :wink:
12.10.05
22:49
Колко кила си? Колкото и да си според мен поне 30gr ти трябват(на всеки прием)!
78 килограма съм :wink:
демек пак пр същия начин да си го пия но само да овелича дозите,тоест по 30 грама на всеки прием а не по 20 :?: :wink:
12.10.05
22:57
Пия по 30гр Про голд 90 през деня,3- 4аса преди тренировка,40гр суроватачен след тренировка и 30гр Про голд 90 преди лягане общо 100гр на ден всеки ден!
про голд се пие преди тренировка понеже е по бавен. и 30 гр. е по добре да пиеш и според мен.
13.10.05
11:11
Гледай да има растояние между храната и протеина около час и половина два ;) По 30 грама на 2 приема е добре.
1.значи веднага преди тренировка и преди лягане така ли :?:
2.или сутрин като стана(към 7:00)и веднага преди тренировка
Според мен 1-ният ти прием трябва да е задължително преди лягане !
Аз го пия само преди лягане около 30гр. 2супени лъжици !
А вие какви разфасовки сте си зели ве аз вече съм изпил 3х400гр. и се чудя каква да си зимам сега ?
След трен аз ям 2лъжици мед и 1пилешка пържола тва добре ли е ?
Но имам намерение да си зема геинер Жуниор които е 53%суроватка какво мислите ? Сорри за оффтопика по дула просто се интересувам !
аз пия 3 лъжички от тея вътре без мноо голям връх вечер преди лягане в 100-150мл вода като кашишка по редка и това е :)
14.10.05
23:11
аз го пия преди лягане на обяд и преди лягане вечер и имам чудесен ефект от него
доколкото разбрах в деня на тренировка така:веднага преди тренировка и преди лягане а в не тренировъчен ден около 10 11 на обяд и вечер преди лягане :wink:
vanisher що го пиеш само вечер нали трябвало два пъти :?: :?: :?: :?: :?: :wink:
Aз пия по 30 гр ,45 минути преди тренировка.И още 30гр. преди лягане към 22.В не трнировъчен ден само 30 преди лягане.
BULTRAS мнооо мерси бате начи в тренировачен ден 30 малко преди трен. и 30 преди лягане а в нетрен. ден по 30 преди лягане :wink:
много ви благодаря на всички пичове :wink:
[quote author=“bolkers”]доколкото разбрах в деня на тренировка така:веднага преди тренировка и преди лягане а в не тренировъчен ден около 10 11 на обяд и вечер преди лягане :wink:
vanisher що го пиеш само вечер нали трябвало два пъти :?: :?: :?: :?: :?: :wink:
Ако го пиеш веднага преди тренировка ще ти е кофти в залата.Все пак го пиеш с поне 150-200мл течност.