Проблемни изследвания

31.07.13
15:09

Ето това са цялостните изследвания,днес ги получих :

ACAT /2-40 / 50,31
АЛАТ /2-38/ 80,64
Урея /2,8-8,2/ 11,77

Това са само стойностите , които не са в норма.

Хормоналните изследвания :

TSH 1,260 uLU/ml в норма
LH /1,7 - 8,6 mIU/ml/ 2,69mIU/ml в норма
Progesteron /0,2-1,4/ 0,30ng/ml в норма/долна граница
Prolactin /3,0-15,2/6,14 ng/ml в норма
FSH /1,5-12/ 1,00 mIU/ml нисък
CEA 2,41ng/ml в норма
Тestosteron /2,5 - 8,36 / 0.65 ng/ml нисък
Estradiol /7,63 - 42,6 / <5pg/ml нисък

Притесняват ме хормоналните изследвания , нивото на тестостерон е доста ниско.

Другия вариант , за който чета  ,е да взема кломид ?

Също някой ако може да ми помогне с точната дозировка и начин на приемане на кломида .

Ще съм много благодарен , някой ако помогне .

Благодаря.

Темата беше редактирана от somebody на 02.08.13 11:30.

31.07.13
16:23

АЛАТ се случва да е повишен при всякакви усилени тренировки, травми, контузии, изгаряне, алкохолен прием и пр. АСАТ е съвсем пренебрежимо увеличен. Уреята пък изобщо не е информативна за нищо и това, че е увеличена подсказва само за увеличен белтъчен внос. Само от тези показатели може да се предположи, че са на спортист.

За хормоналните ти изследвания трябва най-вероятно сам да си отговориш дали употребяваш/ употребявал ли си стероиди?  Щом ти се препоръчват добавки, а не лекарства, значи се надяват да се оправи всичко от самосебе си. Трибулуса е добавка за мъже над 50-60 год., но на теб също може и да ти свърши работа. Другото е в сферата на добрия маркетинг (и защо точно Weider интересно). Пусни си изследване на креатинин, защото уреята не е информативна. 

И не е зле да си направиш някакви изводи за животу :D

31.07.13
16:38

Направих си изводите какво трябва и какво не трябва да взимам !!! Благодаря Ви много за мнението !!

Кретинин ми е в нормата : горна граница 133 , моя е 111.

Клостилбегит ( 5дена по 2 хапчета + 10 дена по 1 хапчета)/Тамоксифен ( 20 дена по 2 хапчета+20 дена по 1 хапче) + Tribulus Terrestris+Ecdysterone + добавка на за черния дроб.

Добре ли е според Вас тази терапия  ?

Мнението беше редактирано от somebody на 02.08.13 11:31.

31.07.13
17:44

казано от somebody на 31.07.13, 16:38:

Добре ли е според Вас тази терапия  ?

Добра за какво? Каква е логиката да приемаш SERM, при ниски нива на естрадиол, предполагам, че тук има намеса някой анаболен батка? И това като цяло не е терапия а неуспешен опит за временно решение на проблема. Има начини да се повиши естественото производство на на тест, но това ще е за месец-два, а после?  Забрави за медикаментите, освен ако не са ти предписани от специалист, а съм почти сугурен, че не е така. Търси корена на проблема, не се опитвай да го тушираш.

31.07.13
17:57

Коренът на проблема съм аз , с това , че взимах стромба преди месец , но след направените изследвания почожението ника не е розово.

Просто искам съвет как мога да подскажа на организма по - бързо да възстанови загубения тестостерон .

Някой ,ако има предложения , надявам се , да даде съвет!!!

Благодаря!!!

31.07.13
18:29

Всъщност, май от там трябваше да почнеш. В такъв случай трибулус + D-aspartic acid + PES Erase, в продължение на месец, като Erase го почваш след първите 10 дни от приема на първите две. Забравяш за медикаментите, естрадиола ти е нисък заради ниския тестостерон, в комбинация с по-горните добавки, добавяш прилични количества мазна мръвка.

Дано си вземеш поука от всичко това и да спреш в бъдеще да се гъбаркаш със здравето си. ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 31.07.13 18:35.

31.07.13
19:00

Благодаря за отговора.

Наистина ми е за поука , всеки прави грешки , а тази е голяма ...

Няма смисъл от Тамоксифена и Клостилбегита ,така ли ?

Извинявам се , че питам за всяко нещо  , но наистина съм много притеснен..

Мнението беше редактирано от somebody на 31.07.13 19:08.

31.07.13
21:19

казано от somebody на 31.07.13, 19:00:

Благодаря за отговора.
Наистина ми е за поука , всеки прави грешки , а тази е голяма ...

Може би си натоварил сериозно черния дроб и бъбреците и затова АСАТ,АЛАТ и уреята ти са над нормата. Гледай сега да не ги товариш допълнително за да имат време за възстановяване. Иначе са сигурни бъдещите ти срещи с гастроентеролога и нефролога. :)

Мнението беше редактирано от Миро на 31.07.13 21:20.

31.07.13
21:36

Какво ще предложите, да не го натоварвам допълнително ?

Да спра тренировките и да преустановя хранителния си режим ?

Просто нямам никаква представа от това , отворен съм за съвети .

Благодаря!

31.07.13
22:22

Ами не.Имах предвид някакви синтетични изкуствени вещества или лекарства. Като не смятаме полезните вещества или лекарства за черния дроб от които може да се възстанови по-бързо. Но и тренировките е добре да не бъдат свръхтежки и изтощителни за да има по-бързо възстановяване.

01.08.13
01:39

Темата е на ръба да изхвърчи, а я намирам за достатъчно поучителна и дори полезна заради отговорилите. Не я ръчкайте повече за да може да е от полза и на някой повърхностен тип, който първо пие после чете...

01.08.13
11:09

Абе приятел, като чета какво са ти предписали...мога да предполагам, че същия “медик” ти е писал и схемата за станозолола и бас държа, че същия ти го е и набавил...
Та има ОГРОМНА вероятност да си пил някакъв тотален боклук, най-вероятно залежал дианабол и те е пребил. Дозите не ти ги знам, не ме и интересува, но и аз ти препоръчвам да се замислиш...
Не си състезател, предполагам...

И те съветвам да послушаш Валдис...малко скъпичко ще стъпи, ама ще ти е за урок!

Carbohydrate

01.08.13
11:31

http://sportswiki.ru/Побочные_эффекты_стероидов_и_как_снизить_вред_стероидов
ето тук има всичко необходимо. Най-долу има линкове. Още по време на курса трябва да се взима томаксофен май се казваше против гинекомастия и трибулус, също и блокер на кортизола.... Прочети.

01.08.13
19:58

казано от slavko на 01.08.13, 11:09:

!

казано от Vasil Stoianov на 01.08.13, 11:31:

Още по време на курса трябва да се взима томаксофен май се казваше против гинекомастия и трибулус, също и блокер на кортизола.... Прочети.

Няма разлика за органите от дианабол ,стромба,може би единствено метилтеста ,всичките са оралки съответно крайно токсични от където минат,още повече че липсва фармацевтична продукция при тях.
Мнението над мен за СЕРМ по време на система и предложението за тамоксифен(УЖАС,дори не е спелуван като хората) е крайно нездравословна схема от миналия век,моля някой да го изтрие.
Има и друг начин за възстановяване след тъпият моноцикъл само с оралка,но са ми забранили да коментирам медикаменти тук.
Мнението на Валдис е възможно най натурално от към добавки,друго по натурално са няколко зеленчука вдигащи теста и намалящи Е2.
Антони

Мнението беше редактирано от Тони1 на 01.08.13 20:05.

01.08.13
22:53

Добре си се подредил, отивай на ендокринолог докато е време поне да намалиш щетите в дългосрочен план доколкото е възможно.
П.С. Нещо политиката на форума куца. Явно как да се борави с АС се знае по-добре, от това как да се води една идея по-зравословен начин живот.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1