15.10.05
00:20
Значи имам един приятел който преди 1 месец падна от една стълба и тя му падна върху крака (квадрицепса) и сега му се е стегнал супер много като камък е .... И въпроса ми е такав с какво може да го маже за да му мине защото трениора му по бокс адски мн го навиквал за това ....
Мерси за помоща :)
Има 1 спрей-PRONTOKET.Действа много добре в случаи на мускулна болка,кисти и подобни.Мисля,че това ще му помогне на твоя приятел.Препоръчвам го и на всички,които имат остатъчни болки странично занимание след тренировка(дори мускулна треска).По-добре действа от фастум гел.
15.10.05
12:32
[quote author=“Size”]кисти и подобни .
Ти вобще знаеш ли какво означава това ??? Изръси голяма глупост защото преди 10 месеца ми оперираха коляното от киста и те оверявам че това не се оправя с некакво спрейче
[quote author=“ZeroMancer”][quote author=“Size”]кисти и подобни .
Ти вобще знаеш ли какво означава това ??? Изръси голяма глупост защото преди 10 месеца ми оперираха коляното от киста и те оверявам че това не се оправя с некакво спрейче
да знам какво е.При тебе е бил по-сериозен случая.Понякога няма нужда от операция.Тоя спрей ще ти помогне,като намали болката(при мен тя дори изчезва).Не мисля,че съм изтърсил глупост.Ако някой не и вярва,да пробва.