Цялостен план за сваляне?

02.08.13
00:35

Планът ми не е много объркан и сложен, но съм си направил математиката.
На ден горя 1800 калории, ако просто седя и не правя нищо.
Като включа движението из вкъщи, пиенето на повече от 1 галон вода на ден, и тежките ми тренировки за индивидуални мускулни групи, стават около 2200.
Минах от 3500 на 2500 калории на ден, така че имам 300 в излишък.
Правя 90 мин. HIIT кардио, доколкото знам 1 час ходене гори около 350-400 калории, тогава HIIT би трябвало да гори поне 800 за час и 30 мин.
Излизам с долу-горе 500x45 ( дни, в които искам да сваля килограми ) калориен дефицит, 22500:7000 ( 7000 kcal ~~ 1kg ). Това са 3 кг, аз искам да сваля поне 6. В момента съм 65кг. с 19.5% подкожни мазнини (12.5кг мазнина по тялото). Но като оставим науки и подобни настрана, хващам 1.5 см “шкимбе” между палеца и показалеца над горните плочки, и 3 над долните. Някак си реших, че ако сваля половината от подкожните си мазнини, доста ще си подобря релефа ( дано ;( ). М/у другото, имам V-линии, което ме обърква О.о.

Базови части от програмата(хранене и трениране):
Плочки правя през ден.
Всеки ден бягам на гладно в 8 часа.
Не пия газирано.
Малка чаша прясно мляко всеки 2-3 часа + малка доза въглехидрати и/или протеини.

Split ( off-season /т.е фитнесът не работи за 15 дена :( / )
Понеделник: Гърди
Вторник: Бицепс
Сряда: Трицепс
Четвъртък: Гръб
Петък: Предмишница
Събота: Почивка
Неделя: Почивка

Split ( фитнесът работи )
Същия, но:
Събота: Трапец
Неделя: Крака

Искам да добавите/махнете/заместите в плана ми, за да смъкна двойно калории за тези 45 дни.

Благодаря на всеки, търпелив достатъчно да чете чак до тук -.-’

02.08.13
01:20

Майко мила,не бях виждал до сега някой да прави отделен ден за трапец и предмишница.Доживях да го видя.

02.08.13
08:55

казано от Teen Power на 02.08.13, 01:20:

Майко мила,не бях виждал до сега някой да прави отделен ден за трапец и предмишница.Доживях да го видя.

Обичам да изкарвам поне 20 серии за нея, не ми се седи по 3 часа във фитнеса, затова не я слагам с друга част.

02.08.13
14:32

Брей по 20 серии предмишник ли? Значи за краката трябва да правиш поне 120 и нагоре,направо трябва да спиш във фитнеса.

02.08.13
14:55

казано от Teen Power на 02.08.13, 01:20:

Какво толкова да ги тренира в почивен ден? Аз правя корем и прасец в отделен ден.

02.08.13
14:58

казано от Teen Power на 02.08.13, 14:32:

Брей по 20 серии предмишник ли? Значи за краката трябва да правиш поне 120 и нагоре,направо трябва да спиш във фитнеса.

Говориш заучени фрази нс изуст. Глупости са това, 1 серия клек до отказ изразходва повече от 20 серии за предмишница. Аз съм правил 50 серии за горна част и 6 серии за крака,но след краката съм бил десет пъти по-уморен. Сериите нямат такова значение,тежките упражнения товарят МНОГО повече и е логично,че не могат да се правят в много серии,докато предмишница,прасец,корем,ръце мога Цял ЦЯЛ ден да помпам.

02.08.13
15:04

Ти си боК,теб не те лови нищо ,може би дори като вървиш по улиците и правиш напади с лека кола или някой рейс на рамене и контролираш гравитацията,а не тя теб.

02.08.13
15:07

Програми има бол... избери си някоя и я следвай.
Дали ти трябва програма за отслабване е друг въпрос..

06.08.13
09:34

Според мен програмата ти не е много добра .. ( Лично мое мнение ) , защото още не бях виждал някой да прави само Бицепс или само Гърди ...

Прави Гърди и предно и средно рамо , Бицепс и трицепс ... :x ...

.. а и също така съм съгласен с Teen Power , не бях виждал някой да прави предмишница отделно от др. мускулни групи , та тя е толкова прост мускул :D , а пък и се натоварва при всяко упражнение (y) ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1