02.08.13
18:19
Как мислите бих ли могъл да имам ефект ако тренирам у дома?
02.08.13
18:33
Даже само с щангата можеш (и тежестите ест.). Особено ако целта е качване на килограми.
02.08.13
18:37
Направи си стоика за клек,купи си още дискове защото тези са малко и по добре да не са със пластмасово покритие.Вземи си един малък крив и прав лост,сложи си един лост на стената и стоика за кофи и си напълно готов.
П.П. Може да не си взимаш прав лост,може да използваш този от лежанката,ще ти върши същата работа.Ако не можеш да си вземеш стоика за кофи,прави кофички на пейка,като алтернатива.
Мнението беше редактирано от Христо Личев на 02.08.13 18:40.
казано от stoqn topalov на 02.08.13, 18:19:
Как мислите бих ли могъл да имам ефект ако тренирам у дома?
А иначе за кво похарчи парите на майка ти и баща ти?
Няма значение къде тренираш, важното е как и колко ... и как и какво ядеш, и колко спиш.
Щанга с тежести, лежанка и лост /за набирания/ са напълно достатъчни за да станеш животно... и стойка за клек също. Ако нямаш последното, клек с повече повторения (20-30), т.е по-леко та да можеш да си качиш щангата на тила. Ако имах уреда на втората снимка щях да го продам /ненужен е/ и щях да си взема силова рамка (power-rack) :) . Работи със свободни тежести и не се прехласвай по машинките с много кабели, че губят време и те ощетяват откъм резултати.
Мнението беше редактирано от Ко Ша Ям на 02.08.13 18:46.
02.08.13
18:50
Да,най-добре продай този уред на втората снимка и ще имаш бюджет за това,което ти трябва.
Много странно... първо купуваш, после питаш.. не трябва ли да е обратното? (wasntme)
02.08.13
19:14
Не съм ги купил аз тези уреди, на братовчед ми са но той е студент и не му трябват вече..
P.S за колелото или за гладиатора имате впредвид?
Мнението беше редактирано от stoqn topalov на 02.08.13 19:16.
P.S за колелото или за гладиатора имате впредвид?
Ако питаш мен аз бих продал и колелото и гладиатора. :)
Един крос из чукарите е много по-добре от въртене на педали у вас, а още дузина дискове и/или една силова рамка са 23908732097 пъти по-добра оферта от гладиатора. С нея ще можеш да правиш максимално ефективни тренировки у вас без партньор /който да ти пази на лег примерно/ и риска от сакатлъци е сведен до минимум...стига да знаеш правилното изпълнение на упражненията.
Продай както ти казаха колелото и гладиатора - ще имаш достатъчно да вземеш стойки за клек - ако са по високи можеш да ги вдигаш до край и като сложиш лоста от лежанката да се набираш на него - купуваш и още малко дискове и всичко е чук.
И аз имам домашен фитнес на тавана , на около 25 години и когато започнах да тренирам освен тези неща , си взех и гладиатор.. Не продавай гладиатора , върши работа. Хубавото на домашния фитнес е , това че можеш да си тренираш когато си искаш , не се съобразяваш с никои (освен с някои “хубави” комшии) , ако ти се наложи да не тренираш известно време , не се притесняваш , че едномесечната ти карта за фитнес изтича напразно и т.н
Мнението беше редактирано от Пенев на 02.08.13 21:22.
Според мен тея уреди само ти пълнят стаята. Ти едно момиче като поканиш, на гладиатора ли ще я помолиш да седне :D . Лично за мен това си е загуба на празно пространство. Аз самият не съм голям привърженик на домашните фитнеси. На мен лично и хиляда щанги и дъмбели да ми дадеш, не е ли в залата, нищо няма да направя. Предпочитам вкъщи да ми е уютно, вместо да се спъвам в железа.
Така че според мен тия повечето работи ги продай и си изкарай карта за фитнеса.
03.08.13
01:07
казано от avitohol avitohol на 02.08.13, 21:55:
Според мен тея уреди само ти пълнят стаята. Ти едно момиче като поканиш, на гладиатора ли ще я помолиш да седне :D . Лично за мен това си е загуба на празно пространство. Аз самият не съм голям привърженик на домашните фитнеси. На мен лично и хиляда щанги и дъмбели да ми дадеш, не е ли в залата, нищо няма да направя. Предпочитам вкъщи да ми е уютно, вместо да се спъвам в железа.
Така че според мен тия повечето работи ги продай и си изкарай карта за фитнеса.
Затова,да махне гладиатора,лежанката може да я сложи на терасата(и да си я вкарва,когато му трябва),тежестите и лостовете под леглото,стойката за клека някъде отстрани,до стената или до шкафа,да не взима място и това е...