14.07.13
15:12
Ходя на лостове от 1 месец някъде и по принцип след тренировката бягам около 500 метра.Искам да попитам дали това пречи на растежа не мускулната маса,тоест да взима енергията или не знам...защото аз по принцип ям преди да отида на тренировка и след като се върна от тренировка... ?
“Пречи ли бягането на лостовете ?” - :D бягането не знам дали пречи на лостовете, но определено не пречи да бягаш, преди или след тренировка ;).
14.07.13
17:12
Е,ти всеки ден ли ходиш на лостове,можеш да бягаш в почивните дни,но ако толкова ти се бяга,бягай,когато и колкото ти се иска.
14.07.13
20:52
Те щом са 500 метра, едва ли толкова му се бяга :д
Погледнато от друга страна лостовете могат да пречат на бягането,ако са по маршрута,по който тичаш :D
Едни 500 метра нищо не са. Друг е въпросът ако бягането е твърде дълго и изтощително и ти пречи на възстановяването и тн. При едни 500 метра които при бягане не са много, едвали ще изгориш и мускулна маса. Така че не ти пречи.
16.07.13
16:16
Да не пускам нова тема искам да попитам нещо.Значи ходя на лостове от около 1 месец.Преди това 3 месеца съм тренирал вкъщи редовно.Висок съм 168 см. и тежа 50кг.(преди да започна да тренирам вкъщи бях 43кг.).Значи тренировката на лосовете ми е следната - 5 серии набирания 1х15 2х10 2х7(последните със различен захват) и 5 серии кофи 1х20 2х15 2х10 (държа да подчертая,че набиранята и кофите ги правя цели за това са малко повторенията).Ходя на лостове всеки ден...без почивка. Обикновенно се тъпча супер много преди и след тренировка и гледам да ям ориз,картофи,риба,яйца месо и много хляб.Целта ми е да кача мускулна маса най-вече.Искам да попитам за съвет ако трябва да променя нещо в тренировката или в храненето.Мерси предварително. :)
16.07.13
16:29
Мога да ти препоръчам да не тренираш всеки ден . Тренирай през ден . :) И право наи много 12 повторения .
Гледаи да са между 6-12 . Ако са ти лесни слагай тежести в раница или дъмбели между краката .
Мнението беше редактирано от Станимир Тенев на 16.07.13 16:30.
02.08.13
23:28
“Пречи ли бягането на лостовете ?”-Мисля че няма проблем защото аз тренирам футбол и след трен хода на лост и не ми оказва никакво влияние така че няма проблем :)