02.08.13
21:59
От няколко дена си правя такава закуска и ми допада много. Рецептата е подходяща за хора като мене, които обичат сладкото.
Продукти
Течна ствеия или на прах.
Яйца
Масло
То всъщност няма какво да обяснявам как се прави. Предполагам всеки знае как се правят бъркани яйца.:D
Аз слагам от стевията на око. Тази, която ползвам е течна. Стевията я слагам при самото разбиване на яйцата.
слагам доста и яйцата стават много сладки.
Може да предложите и други храни при нвд, които може да се комбинират със стевия.
Темата беше редактирана от borislav adov на 03.08.13 02:37.
Хм преди ако ми беше казал “сладки яйца”, сериозно щях да ти се учудя, но скоро след един неуспешен опит да направя бананови палачинки се случи така, че сготвих бъркани яйца с банан. В интерес на истината не бяха никак лоши :)
03.08.13
19:19
Момчета, току що ми решихте проблема с омразните ми яйца! Отивам за банани и стевия, а темата я предлагам да я повишат във “ВАЖНА” ! :D
03.08.13
19:43
Днес си направих палачинки от 10 яйца, 100г извара и стевия и малко масло. Направих ги в тефлонов тиган и станаха много вкусни и сладки. Станаха достатъчно сладки и не изпитвах нужда да ги мажа с нещо.Поне не се сещам за шоколад и подобни храни от тая стевия.
Утре ще правя ориз с мляко и стевия.
Предполагам може да се ползват и други подсладители, защото стевията идва малко скъпичка.