Препоръчайте ми тренировъчен сплит

Въпросът е ясен на 15 години съм висок 173-174 тежа 72-73 кг блъскам от 8 месеца без прекъсване. До сега тенирах по няква моя си програма коята не е чувствам много ефикасна забелязъл съм развитие най-вече върху ръцете и гърба.
Понеделник:
Гърди,Гръб,Рамо

Вторник:
Бицепс,Трицепс,Предмишница,Крака

Сряда: почивка

Четеъвртък и петък пак същото.
Сигурен съм, че е много неправилно :Д Гледам да ходя 4 дни от седмицата може и 5… Иначе с храненето мисля, че се справям понеже тренирам сутрин хапвам час или час и половина преди тренировка 4 варени яйца или на омлет без мазнина половин час преди фитнес 2 лъжици мед, след фитнес две лъжици мед и след 30 мин нещо богато на белтъчини. През остатъка от деня гледам храната да е боггата на протеини.

01.08.13
12:38

Можеш да ги разделиш на бутащи/дърпащи и пак да тренираш 4 пъти седмично.

А добре ли е да тренирам мускулните групи 2 пъти седмично мисля, че не мога да се възтановя толкова бързо..

01.08.13
13:06

Ако тренираш по 2 пъти мускулните групи би следвало тренировката да бъде по-лека, отколкото при едноседмична тренировка.

Целта ми е мускулна маса по 4 упражнения правя за гърди гръб а за другите по 3 с 8 повторения максимални кг

01.08.13
13:55

И за крака ли правиш само 3 упражнения?

Ами да не правя клекове заради разтежа...

04.08.13
02:24

Охх, още един загрижен да не се набие. Ми тогава не тренирай, порасни и тогава, когато мислиш, че си достатъчно висок се върни в залата.
От клека (и тягата) няма да ти стане нищо. Не се притеснявай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1