04.08.13
00:44
От сумати години тренирам и не съм стигнал до такива крайности да не ям примерно плодове вечер, защото имали захари и т.н... Не стига, че се храним здравословно и с правилна храна, че трябва да стигаме и до крайности. Според мене, а и аз съм на принципа - поглеждаш се в огледалото, мазен си - почваш малко по малко да се ограничаваш, слаб си - хапваш повече.... не качваш - хапваш още повече. Та ние да не сме професионални бодибилдъри :? Така, че просто не прекалявайте, защото един ден ще вдигнете ръце от всичко ;) УСПЕХ !!!
04.08.13
01:01
To направо си става психически проблем, ако питаш мен. Има много вманиачени хора, които постоянно се съобразяват с храните.Няма нищо лошо в това, но стига да не е целогодишно. Освен ако човекът не се занимава професионално.
Мнението беше редактирано от borislav adov на 04.08.13 01:03.
04.08.13
01:05
Ми, тогава сега ще се почерпя с един сладолед.
Луд ли си брат, аз хакам бира от 1 часа, сега вече дигнах градуса с ракия :D :D
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57144/P4280#p-951839
Празни въглехидрати в събота вечер - незаменимо! :D
04.08.13
01:07
казано от A.W.E.I.T на 04.08.13, 01:05:
Онзи ден изядох точно 800г сладолед с кило банани и капини. Усещането беше супер. :D
04.08.13
01:26
ЕВАЛА :D
04.08.13
01:29
Точно за това ви говоря, аз спазвам режими целогодишно. Под режими искам да кажа, че просто гледам да се храня правилно и да приемам храните в подходящите за тях часове. Ако прекаля понякога простено е, а ако хапнеш нещо грешно - простено е. Незнам хората които спазват адски стриктно тези режими колко време го правят....
04.08.13
02:06
казано от borislav adov на 04.08.13, 01:07:
Онзи ден изядох точно 800г сладолед с кило банани и капини. Усещането беше супер. :D
Аз изядох една голяма кутия сладолед Рафи, с узо, от едно пробно шотче, станаха към 10 по 25мл. Сега търся гажета’ по телефоните, ама много късно, серенади искали !
04.08.13
02:11
to и сладоледа от една лъжица, стана на една чаша, после взех кутията.
04.08.13
03:36
казано от Янислав Вълков на 04.08.13, 01:29:
Точно за това ви говоря, аз спазвам режими целогодишно. Под режими искам да кажа, че просто гледам да се храня правилно и да приемам храните в подходящите за тях часове. Ако прекаля понякога простено е, а ако хапнеш нещо грешно - простено е. Незнам хората които спазват адски стриктно тези режими колко време го правят....
Ми аз съм от около пет месеца на нвд и вече ми омръзна. Сега си ям всичко с малки ограничения в количеството. Все пак имам си едно на ум по колко да ям. От тъпчене с ядене няма смисъл и не води до нищо добро. Засега си поддържам едни килограми и ще гледам да ги запазя или поне да съм близо до тях.
Мнението беше редактирано от borislav adov на 04.08.13 05:21.
04.08.13
09:05
казано от borislav adov на 04.08.13, 03:36:
казано от Янислав Вълков на 04.08.13, 01:29:
Ми аз съм от около пет месеца на нвд и вече ми омръзна. Сега си ям всичко с малки ограничения в количеството. Все пак имам си едно на ум по колко да ям. От тъпчене с ядене няма смисъл и не води до нищо добро. Засега си поддържам едни килограми и ще гледам да ги запазя или поне да съм близо до тях.
Точно така, всеки от нас знае, че ако продължиш с диетата стриктно ье имаш по-добри резултати.. Всеки от нас знае, че винаги може по-добре, но на цената на какво ? Според мене стигаш едни килограми и си ги потдържаш ( ако се харесваш разбирасе ), а от време на време ставаш по-сериозен с храненето и така :)
“Стига да не е целогодишно...”
“Ние да не сме професионалисти бодибилдъри...”
Да, стига, ако всичко, което те интересува е как изглеждаш на външен вид. Ама идеята на правилното хранене не е само как изглеждаш на външен вид, а доста по-широка и това как изглеждаш на външен вид е всъщност част и е свързано с основната идея, а именно - да си здрав. Да се прави разлика между вманиачаване и принципност, диета и начин на живот. Подчертавам, че аз пия алкохол и ям сладолед. Угризенията ми обикновено не са, че ще надебелея, а че ще си имам други проблеми.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.08.13 10:13.
04.08.13
10:20
казано от karfi4ka на 04.08.13, 10:10:
“Стига да не е целогодишно...”
“Ние да не сме професионалисти бодибилдъри...”Да, стига, ако всичко, което те интересува е как изглеждаш на външен вид. Ама идеята на правилното хранене не е само как изглеждаш на външен вид, а доста по-широка и това как изглеждаш на външен вид е всъщност част и е свързано с основната идея, а именно - да си здрав. Да се прави разлика между вманиачаване и принципност, диета и начин на живот. Подчертавам, че аз пия алкохол и ям сладолед. Угризенията ми обикновено не са, че ще надебелея, а че ще си имам други проблеми.
http://www.bb-team.org/articles/4707_razmerat-na-porciyata-ima-znachenie
04.08.13
14:29
Не знам дружина, обаче аз напоследък въобще спрях да тренирам, нещо ми се губи интереса, пък и съм ектоморфче, така че хептен ми е все тая. То от доста време преосмислям безмислието на цялата тази суета , ама вече ми е баш през това. Все повече се убеждавам, че тежеста няма нищо общо с килограмите и масата ... а здраве и тонус - клишета, въпрос на психика и светоглед.